LavinyaCriss Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 Și îmi cer scuze pentru deranj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LMV Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 Nume pe server -LMV Propunerea mea -când reparam mașinile vip sa revină iar la 2k hp Cateva poze/schite - Alte detalii:n am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukey Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 Nume pe server - Dukey Propunerea mea - Modificare job-ul DHL Courier Cateva poze/schite - nu am Alte detalii - O idee buna ar fi sa se modifice job-ul din DHL Courier in Fan Courier/Emag Courier/Urgent Cargus..sau alta firma care e mai populara si intalnita in Romania..ca DHL nu e asa intalnita in Romania. O alta idee ar fi,putin mai multi bani pe tura de curierat,nu foarte multi..ca dupa se strica economia si restu..acolo putin mai mult decat se primeste acuma..sau locatiile unde trebuie duse coletele sa fie mai apropiate. Ideea de-a schimba firma de curierat zic ca ajuta serverul putin sa fie mai ”romanesc” ca na..Fan Curier sau alta de genu..cunoscuta in Romania e altceva decat DHL..Spre exemplu nu in toata Romania exista sedii DHL.. PWP DEUS & GREENSTONE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 4, 2021 Author Report Share Posted January 4, 2021 21 hours ago, LMV said: Nume pe server -LMV Propunerea mea -când reparam mașinile vip sa revină iar la 2k hp Cateva poze/schite - Alte detalii:n am o voi pune pe lista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 4, 2021 Author Report Share Posted January 4, 2021 1 hour ago, Dukey said: Nume pe server - Dukey Propunerea mea - Modificare job-ul DHL Courier Cateva poze/schite - nu am Alte detalii - O idee buna ar fi sa se modifice job-ul din DHL Courier in Fan Courier/Emag Courier/Urgent Cargus..sau alta firma care e mai populara si intalnita in Romania..ca DHL nu e asa intalnita in Romania. O alta idee ar fi,putin mai multi bani pe tura de curierat,nu foarte multi..ca dupa se strica economia si restu..acolo putin mai mult decat se primeste acuma..sau locatiile unde trebuie duse coletele sa fie mai apropiate. Ideea de-a schimba firma de curierat zic ca ajuta serverul putin sa fie mai ”romanesc” ca na..Fan Curier sau alta de genu..cunoscuta in Romania e altceva decat DHL..Spre exemplu nu in toata Romania exista sedii DHL.. PWP DEUS & GREENSTONE Numele va ramane DHL pt ca avem cladire pt DHL speciala. Legat de bani, 20k skill 1 curier / 30k skill 1 curier - eu zic ca e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fNK Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Nume pe server - fNK Propunerea mea - Propun sa se adauge jobul de [ Buss Driver si Lawn Mower ] Cateva poze/schite - nu prea am de unde lua dar va pot da delatii ce trebuie facut Alte detalii - Sa se scoata unele joburi care nu se fac cu ceva nou Buss Driver - Este un job, scopul acestui job este sa transporti playerii cu autobusul Lawn Mower - acestui job este sa tai iarba cu o masinuta mica pe un teren limitat Dukey and Arjun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 5, 2021 Author Report Share Posted January 5, 2021 1 hour ago, ★ (?) ? ? K™ ★ said: Nume pe server - fNK Propunerea mea - Propun sa se adauge jobul de [ Buss Driver si Lawn Mower ] Cateva poze/schite - nu prea am de unde lua dar va pot da delatii ce trebuie facut Alte detalii - Sa se scoata unele joburi care nu se fac cu ceva nou Buss Driver - Este un job, scopul acestui job este sa transporti playerii cu autobusul Lawn Mower - acestui job este sa tai iarba cu o masinuta mica pe un teren limitat Bus Driver avem in plan, il voi trece pe lista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValentinB Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Nume pe server - ValentinB Propunerea mea - Sa se adauge pe grupul de discord al serverului un canal cu scoptul promovariii videoclipurilor. Unde, orice jucator de pe green-stone, ce posteaza videoclipuri de pe server pe youtube, indiferent ca detine sau nu role-ul de Youtuber, sa isi poata posta acolo videoclipul. Cateva poze/schite - Nu am. Alte detalii - Sper ca aceasta sugestie sa fie luata in considerare! Toate cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 7, 2021 Author Report Share Posted January 7, 2021 On 1/5/2021 at 4:35 PM, ValentinB said: Nume pe server - ValentinB Propunerea mea - Sa se adauge pe grupul de discord al serverului un canal cu scoptul promovariii videoclipurilor. Unde, orice jucator de pe green-stone, ce posteaza videoclipuri de pe server pe youtube, indiferent ca detine sau nu role-ul de Youtuber, sa isi poata posta acolo videoclipul. Cateva poze/schite - Nu am. Alte detalii - Sper ca aceasta sugestie sa fie luata in considerare! Toate cele bune! Doar propuneri pt server se fac aici, server adica joc. Legat de propunere, nu promovam youtuberi/videouri decat pe #anunturi doar ale youtuberilor la care suntem siguri ca se incadreaza in termenii si conditile noastre. + ar exista riscul si unor videouri de pe alte servere, si ar necesita mult timp de verificare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LMV Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 Nume pe server -LMV Propunerea mea -schimbare interior casa 101 Cateva poze/schite - Alte detalii - cred ca e singura din acea zona cu interiorul neschimbat și seamănă cu unu pușcărie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eben28 Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 Nume pe server - Eben28 Propunerea mea - Sa fie un sistem de voicechat atunci cand apelam o persoana pe joc. De exemplu sa apas o tasta si sa-mi apara un telefon din care sa selectez persoana pe care o am in agenda dupa care s-o sun si sa vorbim cu voicechat-ul. Ca in realitate. Cateva poze/schite - Alte detalii - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eben28 Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 Nume pe server - Eben28 Propunerea mea - Un tag de youtuber pentru persoanele care creaza continut video si live pe GreenStone. Sa primeasca acest grad dupa nume doar PERSOANELE care filmeaza de foarte mult timp. De ex: Eben28 [YT] - si [YT] sa fie cu rosu, sau o alta varianta ar fi sa scrie YouTuber cum apare textul "Vip" sau "Legendery" Cateva poze/schite - Alte detalii - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REGELE Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Nume pe server - ximinal Propunerea mea - Din punctul meu de vedere, propun schimbarea prețului de la benzina din canistra din 1000$ (20%) in 4000 , deoarece 20.000$ (100%). Propun schimbarea prețului de la PNS ( garajul unde îți repari mașina) deoarece este prea puțin 100$ pentru a repara mașină în 1000$ ( cel puțin ) . Daca o luam logic,mă refer in real life mai scump e reparația la mașină decât benzina. Cateva poze/schite - Alte detalii - Aștept Pro/Contra și părerea voastră. O zi buna va doresc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevoP Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Nume pe server - LevoP Propunerea mea - Am o idee faina pentru MApN si I.S.U. Să se facă un “Spital militar” care consta în servicii medicale de ultimă generație. Spre exemplu: MApN, Oltean Clan si Mafia Italiana fac un roleplay. Mafia Italiana si cu Oltean clan încep un semi război, iar armata intervine. Desigur cele două mafii se aliază si se lupta contra armatei. Aici intervin si medicii de la spitalul militar. In timp ce mafiotii se regenereaza cu droguri, soldatii cu ajutorul unei ambulante de transport victime multiple. Si acesti medici sa vina si la accidentele foarte grave. Dacă vrei să ajungi medic la spitalul militar, trebuie sa faci un transfer din I.S.U. cu minim rank 3 in MApN. Rank 1 sa fie “Medic de elita” si restul rank-urile de la MApN. La ce ma refer accidente foarte grave? Ei bine, accidente in care sunt implicati 5 sau mai multi jucatori. Sloturile din I.S.U sa fie scazute la 8 si la MApN la 21. Cateva poze/schite - Nu am Alte detalii - Nu am EVELYNA and Arjun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 On 1/7/2021 at 10:52 PM, LMV said: Nume pe server -LMV Propunerea mea -schimbare interior casa 101 Cateva poze/schite - Alte detalii - cred ca e singura din acea zona cu interiorul neschimbat și seamănă cu unu pușcărie Respins. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 On 1/7/2021 at 11:21 PM, Eben28 said: Nume pe server - Eben28 Propunerea mea - Sa fie un sistem de voicechat atunci cand apelam o persoana pe joc. De exemplu sa apas o tasta si sa-mi apara un telefon din care sa selectez persoana pe care o am in agenda dupa care s-o sun si sa vorbim cu voicechat-ul. Ca in realitate. Cateva poze/schite - Alte detalii - Voi trece pe lista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 On 1/7/2021 at 11:27 PM, Eben28 said: Nume pe server - Eben28 Propunerea mea - Un tag de youtuber pentru persoanele care creaza continut video si live pe GreenStone. Sa primeasca acest grad dupa nume doar PERSOANELE care filmeaza de foarte mult timp. De ex: Eben28 [YT] - si [YT] sa fie cu rosu, sau o alta varianta ar fi sa scrie YouTuber cum apare textul "Vip" sau "Legendery" Cateva poze/schite - Alte detalii - Voi pune pe lista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 21 hours ago, ximinal said: Nume pe server - ximinal Propunerea mea - Din punctul meu de vedere, propun schimbarea prețului de la benzina din canistra din 1000$ (20%) in 4000 , deoarece 20.000$ (100%). Propun schimbarea prețului de la PNS ( garajul unde îți repari mașina) deoarece este prea puțin 100$ pentru a repara mașină în 1000$ ( cel puțin ) . Daca o luam logic,mă refer in real life mai scump e reparația la mașină decât benzina. Cateva poze/schite - Alte detalii - Aștept Pro/Contra și părerea voastră. O zi buna va doresc. Voi pune pe lista. REGELE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 20 hours ago, LevoP said: Nume pe server - LevoP Propunerea mea - Am o idee faina pentru MApN si I.S.U. Să se facă un “Spital militar” care consta în servicii medicale de ultimă generație. Spre exemplu: MApN, Oltean Clan si Mafia Italiana fac un roleplay. Mafia Italiana si cu Oltean clan încep un semi război, iar armata intervine. Desigur cele două mafii se aliază si se lupta contra armatei. Aici intervin si medicii de la spitalul militar. In timp ce mafiotii se regenereaza cu droguri, soldatii cu ajutorul unei ambulante de transport victime multiple. Si acesti medici sa vina si la accidentele foarte grave. Dacă vrei să ajungi medic la spitalul militar, trebuie sa faci un transfer din I.S.U. cu minim rank 3 in MApN. Rank 1 sa fie “Medic de elita” si restul rank-urile de la MApN. La ce ma refer accidente foarte grave? Ei bine, accidente in care sunt implicati 5 sau mai multi jucatori. Sloturile din I.S.U sa fie scazute la 8 si la MApN la 21. Cateva poze/schite - Nu am Alte detalii - Nu am Daca strangi reactii de 'like' de la membrii ISU/MApN si mafii, ma voi gandii, dar atata timp cat idea nu are sustinere, si prin sustinere ma refer la faptul ca e nevoie ca ideea sa fie acceptata de cei care beneficiaza de ea. Imi e ca facem ceva gen si nimeni nu o sa faca din MApN, ISU, si mafii, ce ai zis tu. Arjun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eben28 Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 Nume pe server - Eben28 Propunerea mea - Propun sa se introduca dulap in case cu /dulap din care jucatorii care au case si persoanele in chirie sa poata merge la dulap si sa tasteze /dulap pentru as schimba skinul. Cateva poze/schite - Alte detalii: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 33 minutes ago, Eben28 said: Nume pe server - Eben28 Propunerea mea - Propun sa se introduca dulap in case cu /dulap din care jucatorii care au case si persoanele in chirie sa poata merge la dulap si sa tasteze /dulap pentru as schimba skinul. Cateva poze/schite - Alte detalii: - Si sa fie scos /skins sau ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValentinB Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Nume pe server - ValentinB Propunerea mea - Propun adaugarea unui sistem prin care clientul unui serviciu de tip taxi / uber, sa poata pune un mark pe harta, si sa ii apara soferului ca punct de destinatie (checkpont). Cateva poze/schite - Nu pot sa trimit pozele aici deoarece as face reclama la o alta comunitate, imi cer scuze. Alte detalii - Prin acest sistem, munca taximetristilor si a celor de la uber, va fi usurata, in cazul in care acesta nu cunoaste locatia unde doreste clientul, de exeplu o strada intr-un oras, o zona impadurita, un lac, sau chiar un oras / sat. Sper ca se intelege la ce ma refer. Toate cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_SilviuS_ Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Nume server - _SilviuS_ Propunerea mea - Propun ca la joburile care constau in livrari , DHL si Pizza HUT sa fie curse de max. 1000m. Cateva poze/schite - nu cred ce este nevoie. Alte detalii - Avand in vedere ca se castiga mult mai putin din aceste doua joburi , cursele sunt uneori mai lungi ca la truck de aici rezultand ca nici nu sunt asa atractive momentan , sper sa se tina cont de aceasta propunere. Multumesc conducerii GreenStone. REGELE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrsuBombardieru Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 Nume pe server -UrsuBombardierul Propunerea mea - sa se bage niste masini mai rapide la departamente , noi nu putem face cu masini care prind 170 maxim ,astazi de exemplu am fugit jumatate de ora dupa cineva Inca o propunere ar fii sa nu se mai poata zubra cand ai wanted pentru ca la fel astazi am stat si am fugarit pe cineva care era cu elicopetrul Cateva poze/schite - nu am Alte detalii -/ Mario[] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fNK Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 Nume pe server - fNK Propunerea mea - Propun sa se adauge mai multe modele de jante la /vipwheels Cateva poze/schite - Alte detalii - Si daca se poate sa se aduage si alte chestii de ex spolier,praguri etc... Mario[] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts