Jump to content
Sign in to follow this  
Overkreig

Motocicleta cu 470 de cai putere şi motor de Maserati

Recommended Posts

Asta trebuie sa fie cea mai nebuna motocicleta din lume. Are motor de Maserati si 470 de cai putere

Francezii de la Lazareth revin cu o noua motocicleta pe cat de ciudata pe atat de extraordinara. Botezata LM847, aceasta este propulsata de un motor V8 de Maserati.

Nu este pentru prima oara cand auzim de cei de la Lazareth. Acestia au devenit cunoscuti pentru faptul ca au construit doua motociclete propulsate de un motor V12 de BMW, respectiv un V8 provenit de la italienii de la Ferrari.

Ei bine, cel mai recent proiect al lor, botezat LM847, a debutat pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva. Francezii au ramas la aceeasi inima italiana, dar de aceasta data nu este de Ferrari, ci de Maserati, si este un V8 de 4.7 litri. Acesta produce 470 de cai putere si 620 de Nm cuplu, iar intreaga motocicleta cantareste 400 de kilograme.

Lazareth LM847

Lazareth LM847 nu este cea mai practica motocicleta, de aceea folosirea ei in fiecare zi se poate dovedi un obiectiv greu de atins. Sa spunem ca treci peste pozitia ciudata de condus sau de caldura emanata de motor, dar te lovesti de transmisia care are doar o singura viteza.

Constructorul nu a dat publicitatii pretul acestei minunatii, dar avand in vedere ca modelul Wazuma costa 200.000 de euro, pentru LM847 s-ar putea sa scoateti din buzunar tot cam pe acolo.

Sursă: https://www.4tuning.ro/moto/asta-trebuie-sa-fie-cea-mai-nebuna-motocicleta-din-lume-are-motor-de-maserati-si-470-de-cai-putere-32025.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...