Jump to content
Sign in to follow this  
Overkreig

Motocicleta care seamana cu un Lamborghini. Propulsia e asigurata de un motor V8

Recommended Posts

Boss Hoss Lamborghini

Cel mai ciudat proiect de tuning pe care il vei vedea in acest sfarsit de luna martie. Sau chiar mai mult decat atat: inceput de an 2019.

Un muscle car american cu motor de barca? O rulota care sa semene cu un automobil german? Toate sunt proiecte de tuning mai putin obisnuite si aproape deloc intalnite, insa palesc in fata acestei motociclete Boss Hoss.

Realizat special la cererea unui client, posesor al unor gusturi dintre cele mai excentrice, respectivul vehicul este insotit pe strazi de... partea din spate a unui Lamborghini Avendator. Care vine la randul ei cu anumite modificari.

Apoi, daca iti faceai griji cu privire la acest aspect, atunci afla ca nici motorul nu este de ici-colo. Se pare ca propulsia motocicletei-unicat, o creatie a Boss Hoss Cycles Germany, lucreaza alaturi de un benzinar aspirat cu opt cilindri.

Boss Hoss Lamborghini

Chiar daca nu este nimic oficial la momentul de fata, gurile vorbesc despre un V8 de provonienta Chevrolet Corvette, cu capacitatea de 6.2 litri. Unul capabil sa produca undeva in jurul a 455 de cai putere si putin peste... 600 Nm.

Din pacate, performantele acestui proiect de tuning unic in lume reprezinta o mare necunoscuta, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ce se intampla atunci cand conducatorul bruscheaza "pedala" de acceleratie.

Sursă: https://www.4tuning.ro/moto-atv/motocicleta-care-seamana-cu-un-lamborghini-propulsia-e-asigurata-de-un-motor-v8-41113.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...