Jump to content
Sign in to follow this  
Overkreig

Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni! Fanii îi dau peste nas lui Steven Gerrard: „Le-a închis gura «haterilor»!”

Recommended Posts

Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni! Fanii îi dau peste nas lui Steven Gerrard: „Le-a închis gura «haterilor»!”

Ianis Hagi, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui Rangers, a fost rezervă în meciul cu Motherwell, scor 3-1, însă a pus umărul la această victorie.

Rangers și Motherwell s-au întâlnit în etapa cu numărul 18 din prima ligă a Scoției, iar echipa lui Steven Gerrard s-a impus cu scorul de 3-1, după golurile marcate de către Roofe (’73 și’90+4) și Itten (’82). Motherwell a condus cu 1-0 încă din minutul 6, după reușta lui Lang.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Arfield, și a reușit o pasă decisivă pentru golul de 2-1. Mijlocașul român a contribuit astfel la victoria lui Rangers.

Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni
La finalul partidei, reacțiile pozitive la adresa lui Ianis Hagi nu au întârziat să apară. Fanii lui Rangers l-au lăudat pe Ianis Hagi pe Twitter, după pasa superbă de gol reușită de către mijlocașul român.

Iată câteva dintre reacțiile postate pe Twitter de către suporterii lui Rangers:

  • „Ianis Hagi e un om frumos. Sigur și-a rezervat locul în primul 11 la meciul următor. Le-a închis gura tuturor «haterilor» în după amiaza asta!”
  • „Hagi e dintr-o clasă diferită”
  • „A strălucit din momentul în care a intrat, și-a dovedit valoarea”
  • „A adăugat o scânteie de când a intrat. A fost fantastic”.

Citeşte în continuare: https://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/ianis-hagi-mesaje-de-la-suporterii-lui-rangers-dupa-pasa-de-gol-19167725

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...