Jump to content
Sign in to follow this  
Mario2233

Top 5 Antiviruși din 2021

Recommended Posts

  • 1.🥇 Norton 360 — Cea mai bună suită de securitate pentru PC în 2021

Norton 360 reprezintă standardul industriei software-urilor antivirus. Motorul antivirus cu suport AI (inteligență artificială) și învățare automată este excelent la protecția împotriva tuturor amenințărilor de securitate cibernetică.

  • 2.🥈 McAfee Total Protection — Cel mai bun pentru protecția împotriva furtului de identitate

McAfee Total Protection oferă unele dintre cele mai bune funcții dintre toți antivirușii testați. Este rapid, foarte bun la scanare și vine la pachet cu o mulțime de avantaje care vă vor ajuta la păstrarea siguranței PC-urilor.

  • 3.🥉 TotalAV — Cel mai bun pentru instrumentele de optimizare a performanțelor Windows

TotalAV oferă o scanare antivirus foarte bună, protecție în timp real și instrumente de protecție a identității, iar instrumentele de optimizare a performanței PC-ului sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am testat.

  • 4. BullGuard — Cel mai bun pentru jucătorii pe PC

BullGuard oferă o gamă decentă de instrumente, inclusiv cele împotriva furtului de identitate, control parental și un browser securizat. Totuși, după ce am citit atât de multe păreri despre BullGuard ca fiind cel mai bun antivirus pentru jucători, l-am testat si m-am convins.

  • 5. Avira Prime — Cel mai bun pentru scanări rapide & Actualizări automate de software

Pachetul Prime de la Avira chiar m-a impresionat cu ratele sale de detecție excepțional de mari și numărul scăzut de detectări fals-pozitive din timpul testării. Utilizând o tehnologie bazată pe cloud pentru a crește viteza de scanare și precizia, acest software a marcat o rată de detectare de 100% cu mostrele de malware vechi și noi.

Sursa: SafetyDetectives

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...