Jump to content
Sign in to follow this  
Mario2233

Zvon: Microsoft pregateste un update care schimba interfata lui Windows 10

Recommended Posts

S-a tot discutat in ultima vreme despre un update care ar ar schimba aspectul lui Windows 10. Se pare ca zvonul este bazat pe un fapt real si acela ca Microsoft face angajari si cauta oameni potriviti pentru a schimbat aspectul lui W10.windows-10-update.thumb.jpg.eac41c95ef70c1cc0c09f962c29190c4.jpg

Oferta de angajare a fost reala, dar a disparut la scurt timp de pe site-ul Microsoft. Anuntul era destul de clar si era vorba despre reimprospatarea experientei Windows prin design.

Tinand cont ca W10 este ultima versiune de Windows, update-urile care vin trebuie sa ne tina in priza o data la cativa ani. Sa ne ofere macar un design mai bun cat sa nu ne plictisim de sistemul de operare. Sigur se va intampla asta dar nu stim sigur cand. Un astfel de zvon a aparut si anul trecut si nu s-a intamplat nimic.

Sursa: Arena IT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu in locul lor as mai lucra la Cortona, sa fie cat mai bine facuta pentru ca viitorul computerelor o sa stea mult pe inteligenta artificiala care raspunde la comenzi. Cum ar fi un windows complet in inteligenta artificiala care sa iti raspunda la intrebari si cu care sa poti vorbii si sa ii dai comenzi ? Oricum, asta se va realiza, dar cred ca Amazon e mai aproape de obtinerea acestui lucru avand in vedere ca rivalul Cortanei e detinut de ei si e mult peste Cortana.

 

Mie Cortana imi proneste aiurea de 10 ori pe zi nezicand nimic, ascultand muzica si atat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...