Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

GREENSTONE LAUNCHER 3.0

Recommended Posts

3.0 GREENSTONE LAUNCHER

image_1.png

( aceasta este o poza din 3.0 BETA, designul nu este 100% finalizat, pot aparea modificari, insa ca si idee, asa va arata). (poza este blurata*)

Va anuntam ca in timpul mentenantei de azi din 11.01.2021 am facut cateva teste ale versiunii 3.0 a launcherului nostru care va fi o versiune mult mai superioara actualei versiuni ce va venii cu functii noi.

Noul launcher va permite modificari in ce priveste ENB-ul / voicechatul / first person / vegetatie off / cruise control / moduri mafioti  si multe altele direct din launcher.

Va exista un buton pentru toate acestea.

Spre exemplu, va exista 1 buton pentru ENB unde veti avea 2 optiuni : ENB LOW / ENB HIGH.

Enb low este enbul de pe https://moduri.g-stone.ro iar cel high, cel prezent in poze jos :

xxsz.png?width=1202&height=676

Butoanele vor instala automat modul respectivului buton, singurul lucru pe care trebuie sa il faceti e acela sa asteptati descarcarea sa.

 

De asemenea, mai multe erori ale versiunii curente 2.0.5 vor fi rezolvate in 3.0 !

Cel mai probabil aceasta versiune va fi lansata in aceasta luna si va fi pentru o saptamana functionabila simultan cu versiunea 2.0.5, dupa care versiunea 2.0.5 va fi scoasa din functiune si va fi necesarar folosirea numai si numai a versiunii 3.0 !

Versiunea 3.0 ne va permite o dezvoltare accelerata a packului de joc, prin updateuri rapide si perfect actualizate a modurilor de masini, adaugarea de obiecte, interioare, etc..  

Un lucru iar foarte important, launcherul este mult mai rapid in ce priveste pornirea si updateurile + beneficiaza de o securitate total noua si chiar folderul la launcher de la pack, va fi direct setat odata ce accesati launcherul, ne mai fiind necesar sa il setati voi la inceput cand va luati pentru prima oara launcheurl.

3.0 va venii si cu un support tehnic imbunatatit pentru cei care au nevoie de ajutor in privinta informatiilor despre driverele necesare jocului pentru ca acesta sa se desfasoare in conditii optime.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poza noua

Si vin si cu o mentiune, ENB-ul este unul super-high insa are si un meniu din care puteti dezactiva unele chestii pentru un boost de FPSuri,

sa-mp-192.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...