Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Aplicatie Helper - Mario223 (118 ore).


Mario2233
 Share

Recommended Posts

Numele tau real : Ma numesc Mario Antonio.

Numele tau de pe server : Mario223

Varsta : Am varsta de 17 ani.

Unde locuiesti ?: Locuiesc in Bucuresti.

Ce iti place sa faci in timpul liber?: Imi place sa imi ocup timpul liber cu diferite activitati, atat in interior cat si in exterior.

Urmezi studii (facultate, liceu, etc), la care trebuie sa acorzi timp ? Daca da, ce studii ? : Da, momentan sunt la liceu.

Ce parere ai despre functia de Helper ?:  Din punctul meu de vedere, functia de Helper impune respect si responsabilitate.

De ce consideri ca a-i fi un helper bun ?: Ma consider un Helper bun deoarece am acumulat o anumita experienta pe server, atat player cat si lider.

Cum ar arata un helper bun in viziunea ta ?: In viziunea mea, un Helper bun este acela care are rabdare cu playerii, acela care are un vocabular frumos, o atentie sporita asupra eventualelor probleme.

Ce poti face diferit fata de alte persoane ? : Nu consider ca pot face ceva diferit fata de alte persoane, o sa incerc sa indeplinesc toate atributiile functiei.

Unde vrei sa ajungi si de ce, dupa obtinerea functiei de helper ?:  Vreau sa promovez catre grad-ul de Admin, pentru a ajuta si mai mult comunitatea GreenStone.

Cum raspunzi la o intrebare acordata pe (/n) ?: Pentru a raspunde la o intrebare pe (/n), folosesc comanda (/nr).

Cum poti sterge o intrebare de pe (/n)?: Pentru a sterge o intrebare de pe (/n), folosesc comanda (/ndelete)

In ce cazuri stergi o intrebare ?:  Sunt cateva cazuri, daca player-ul nu are un limbaj adecvat pe /n, daca face reclama, daca jigneste un membru staff, daca jigneste server-ul.

Cum trimiti o intrebare adminilor ?: Folosesc comanda (/nreport)

Cum formulezi raspuns la intrebarea " Cu ce te ajuta contul VIP?" : Contul VIP iti ofera urmatoarele beneficii : /nos, /settw, /sett, de asemenea, iti apare text-ul VIP deasupra capului.

Cum formulezi raspuns la intrebarea "Cum intru intr-o factiune?" : Daca indeplinesti cerintele respective factiunii, poti face o aplicatie la factiunea dorita pe (/panel)

Cum formulezi raspuns la intrebarea "Care este cea mai populara frecventa?" : Cea mai populara frecventa este '99'.

Cum formulezi raspuns la intrebarea "Cum fac rost de licente?" : Licentele pot fii achizitionate de la Primarie.

Cum raspunzi daca primesti aceasta 'intrebare' - "sunt blocat" ?: Folosesc comanda (/nreport) pentru a trimite intrebarea catre admini.

Cum formulezi raspuns la intrebarea "Care este cel mai profitabil job?" ?: Personal iti recomand job-ul 'Tirist'.

Care este cea mai ieftina masina de pe server si cea mai scumpa masina (numele  si pretul exact!) ?: Cea mai ieftina masina este Tico, valorand 250.000$, iar cea mai scumpa masina este Bugatii, valorand 350.000.000$.

Daca un jucator intreaba "Ce masina imi recomandati?", ce raspuns vei acorda ?: Nu iti pot recomanda o anumita masina, depinde de bugetul pe care il detii.

Ce raspuns vei acorda intrebarii "Cum tunez masina?" : Poti tuna masina cu ajutorul (/nos), (/vipwheels), adaugare de stage vehiculului.

Ce raspuns vei acorda intrebarii "Cum pun nos si jante?" : Daca detii VIP, foloseste urmatoarele comenzi : (/nos) (/vipwheels.)

Ce faci cand primesti intrebarea ''Am primit teapa, ce sa fac ?'' : Daca detii dovezile necesare, poti face o reclamatie pe (/panel).

Cat au helperii care fac parte dintr-o factiune, raportul injumatatit ? : Helperii care fac parte dintr-o factiune au raport injumatatit cu 50%, de asemenea, metoda de calculare a salariului este total diferita.

Cand ai de facut raportul la factiunea din care faci parte, dar si raportul la helper, care are prioritate ? : Eu pot spune ca ambele conteaza, dar dat fiind faptul ca la factiune ai raport injumatatit, cel de la functia de Helper este prioritar.

Ce faci daca ai raspuns gresit la o intrebare pe [/n] ? : Folosesc comanda (/re) pentru a-mi retusa greseala.

Ce rol au sanctiunile la helperi ? : Sanctiunile la Helperi au ca rol atentionarea acestora asupra viitoarelor greseli.

Cat poate sa dureze un AV de Helper ? : AV-urile dureaza 20 de zile.

Ce ma asigur ca fac daca sunt HDUTY si vreau sa ma duc pana la magazin/ la baie ? : Daca sunt plecat de la PC, ma sigur ca nu sunt On-Duty folosind comanda (/hduty)

Ce se intampla daca fac 2 saptamanii de raport incomplet ? : O sa fiu sanctionat cu REMOVE.

Daca aflu informatii despre un amic de al meu pe #guvern legat de posibile afaceri ilegale banuite de staff pe care le face acesta, ii voi acorda un advertisment sau voi ruga pe altcineva sa o faca ? : Voi ruga pe altcineva sa faca acest lucru.

Daca primesc post pe panel pentru ca am gresit o intrebare, dar m-am corectat, ce trebuie sa fac ? : Trebuie sa prezint dovada cum ca m-am corectat conform regulamentului.

Poti sustine inca un test, interviu voice, pe discord?: Desigur.

Ai ceva de adaugat?: Va multumesc pentru atentia acordata!

Link to comment
Share on other sites

Ai o aplicatie frumos formulata, cu raspunsuri complete si cu gramatica si punctuatie foarte bune.De asemenea stiu ca ai fost si lider, la fel ai si un FH destul de bun deci nu ai facut probleme prin factiuni, personal te cunosc un player de treaba, din partea mea ai un PRO.

Link to comment
Share on other sites

Aplicatia pare in regula, raspunsuri bune.
Oricum daca intri in staff vei fi nevoit sa oferi diferite raspunsuri, care mai de care mai complexe. 
Sanctiuni inexistente in ultima perioada, FH curat
Va fi nevoie si de o activitate sporita daca vei intra in staff. Momentan sunt 
PRO

Link to comment
Share on other sites

Acceptat doar pentru faptul ca avem nevoie de helperi activi in ultima perioada, iar tu in aceasta aplicatie te incadrezi pe criterul 2 : de 100 de ore.

Faptul ca ai fost lider si nu ai facut cele 70 de zile minime o sa fie un lucru cu consecinte asupra carierei tale in staff pentru ca mi-ai demonstrat ca nu iti duci treaba pana la capat, ceea ce nu imi place si nu e frumos.

Astfel, esti acceptat in baza unor termeni si conditii diferite fata de a altor helperi ce au mai aplicat si va trebuii sa semnezi un angajament in acest sens. Daca esti de acord, PM discord cu ''sunt de acord'' la Deus#9496.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...