Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Probe Turneu Editia I


MariusSz
 Share

Recommended Posts

 

Am de făcut câteva mențiuni înainte de a începe să citiți ! 

Cifrele 1 și 2  de pe fiecare poză reprezintă următoarele lucruri: 

1--> reprezintă textul "De la " 

2-->reprezintă textul "Până la"

Luni, ora 20:00:

Proba 1:
Factiunile se vor duela 1v1 (Factiune vs Factiune) in locul special amenajat ! : https://imgur.com/a/UQ2ueJj  Acestia vor primii urmatoarele arme : M4, Deagle si Rifle. Explicație video : https://youtu.be/EAvEY7twOlc 
Proba 2:
Vor fi adusi toti pe stadion, fiecare factiune cu cea concurentă si se vor duela cu bate, daca un om din taxi va ramane in viata, factiunea taxi va primii 3 puncte (exemplu). Explicație video: https://youtu.be/aG5mGo3KQ4M

Marti, ora 20:00:

Proba 1: 
Factiunile vor primii teleport intr-un VW, in care 2 factiuni se vor duela cu tankurile pana la distrugerea totala a uneia dintre factiuni.

Proba 2: 
Membrii facțiunilor vor primii câte un Tico pe care il vor transporta dintr-un punct in altul. [ANULATA]

Miercuri, ora 20:00:
 
Proba 1: 
Factiunile vor primii masini de tip Bugatti si se vor intrece de la DealerShip pana in Vice-City pe aeroport https://imgur.com/a/tFv5dH7  Explicație video : https://youtu.be/vkJBr03wqJY

Proba 2: 
Membrii facțiunilor vor primii câte un elicopter de tip Maverick, primul membru care ajunge pe munte (organizatorul va fi deja acolo) câștigă ! Explicație video : 

Joi, ora 20:00:

Proba 1: 
Membrii factiunilor vor fi adusi intr-un interior si le va fi adresata o intrebare de cultura generala. Primul membru care raspunde corect la aceasta intrebare aduce punct factiunii din care face parte. La aceasta proba vor participa toti membrii din fiecare factiune. Explicație video : https://youtu.be/lQ4G_iXtDFk
Proba 2: 
Membrii factiunilor vor fi adusi pe podul principal din GS, primul membru care trece podul aduce punct factiunii din care face parte. https://imgur.com/a/BYhOU40  La aceasta proba vor participa toti membrii din fiecare factiune. Explicație video https://youtu.be/acfxtRJDV7Y

Proba 3 [completare]:  

Membii factiunilor vor fi adusi pe o cladire speciala unde vor primii un kart, unde membrul factiunii care ramane ultimul pe cladire castiga 3 puncte pentru aceasta. Va fi un derby cu karturi!

Vineri, ora 20:00:

Proba 1:
Participantii se vor lupa cu arme de tip 'Katana''  pe stadion. La aceasta proba vor participa toti membrii  din fiecare factiune. Explicație video : https://youtu.be/1xGDhOOcpTY(in video apare de knife, dar va fi katana, am reactualizat)
Proba 2: 
Factiunile vor alege un membru dintre ele care va trbuii sa castige o cursa, in linie dreapta, pe apa, inotand! 

Membii factiunilor vor fi dusi la o altitudine ridicata de unde vor trebuii sa se arunce cu o parasuta si sa aterizeze pe un anumit obiectiv. Primul membru al unei factiuni ce reuseste asta, castiga!

Sambata, ora 20:00:

Proba 1: 
Participantii trebuie sa faca parkour cu o bicicleta intr-o cursa  , pe un traseu special. Primul ajuns, aduce punctele factiunii sale!

Proba 2:

Factiunile isi vor impartii membrii 2 cate 2, primiind arme si o barca. Va fi o lupta pe apa!

Duminica, ora 20:00:

 

Proba 1: 
Participantii vor fi teleportati in zona  satului Calcutta  si se vor duela cu arme de tip "Sniper Rifle" ! La aceasta proba vor participa maxim 4 membrii din fiecare factiune.  
Proba 2: 
Membrii vor fi adusi intr-o zona speciala si se vor lupta cu avioane de lupta de tip "Hydra" .  La aceasta proba vor participa toti membrii factiunilor. 
 

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked this topic
 • Deus unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...