Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

Owner

GreenStone Community

Proba de Miercuri, anulata! Ce parere aveti ?

Deus
 Share

Anulare proba 2 din ziua de Miercuri, ce crezi despre asta?  

10 members have voted

1. 1. Conform cu ce ai citit mai jos, ti se pare corecta anularea probei ?

• Da
      9
    • Nu
      1

Recommended Posts

Dragi jucatori, dupa cum stiti, la Turneul Factiunilor in data de 3.01.2021, a 3-a zi din Turneul factiunilor, proba nr. 2 a fost anulata. Este vorba de cursa cu Elicopterele pe ruta Aeroport – Munte. Au fost desfasurate insa 2 dueluri intre factiuni la aceasta proba, intre ISU & Taxi, si respectiv Jandarmerie si M.A.I.  

Insa, din cauza unor probleme organizatorice,  cel de al 2-lea duel intre M.A.I. si Jandarmeria a fost cel care a desemnat aceasta stare de fapt, a anularii probei. 

image.png

Mai sus aveti o poza in care e prezentat 2 tipuri de desfasurare a cursei. In primul (1) e vorba in acele patratele de pozitionarea elicopterelor. Unele vin in fata, altele in spate. Astfel cei din fata au un avantaj fata de cei din spate la plecare. In a 2-a varianta (2), toate elicopterele pleaca din aceasi linie, vizavii de Munte, care este destinatia. 

Prima oara a fost o proba de tip 1, in care membrii M.A.I. nu au fost de acord cu faptul ca fusesera mai in spate fata de cei din Jandarmerie, si au inceput discutii urate pe [/d]. Am decis reluarea probei cu repozitionarea elicopterelor pe o linie (ca in poza 2) in care sa nu mai fie un dezavantaj ca in prima poza (in a 2-a varianta, elicopterele au fost puse aproximativ pe aceasi linie unele cu altele) insa de data asta s-a intamplat sa ajunga la destinatie un membru M.A.I., iar cei din Jandarmerie au inceput sa spuna ca nu e corecta cea de a 2-a proba, ca prima e cea corecta. 

Acum va las pe voi sa decideti care a fost sau nu corecta! Insa, eu am decis anularea intregii probe, pentru ca nu voiam sa iasa scandaluri aiurea din cuaza faptului ca nu m-am gandit la pozitionarea asa cum trebuie a elicopterelor, lucru pe care de acum inainte il voi face mai cu mare atentie.

Am realizat tarziu, tocmai la a 2-a cursa de factiuni, dupa ce ISU si Taxi dadusera, ca nu prea era ok cum pusesem eu elicopterele, unele mai in fata si altele mai in spate, pentru ca cei din spate nu puteau ajunge pe cei din fata, deoarece era o diferenta de chiar 10-15m, ce conteaza mult, si chiar a fost, pentru ca nu era sa zici ca ajungeau in reprize, ajungeau cam toti odata. 

• Deus unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...