Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Principii Staff


Deus

Recommended Posts

Principii Staff

- un membru staff, daca face parte dintr-o factiune trebuie sa stea minim 14 zile acolo. (la a 2-a abatereHW/AW - permanent)
- un membru staff, daca produce probleme intr-o factiune, poate primii HW/AW sau demitere din staff.
- un membru staff, daca acorda tepuri de orice tip, poate primii HW/AW si trebuie reparata situatia, trebuie sa iti ceara scuze. Risca chiar demiterea din staff.
- un membru staff, nu va acorda injurii/jigniri niciunui jucator indiferent de context. Va incerca sa evite acest lucru si sa anunte conducerea staffului.
- un membru staff, nu va ignora mesajele de ajutor ale jucatorilor, risca AW/HW in cel mai rau caz. Trebuie sa raspundeti mesajelor jucatorilor daca au nevoie de el.
- un membru staff, daca stie ca a gresit si ii este aratat ca a gresit si nu recunoaste, poate fi demis!
- un membru staff, daca va imprumuta bani de la jucatori va trebuii obligatoriu sa ii inapoieze.
- un membru staff, nu se va plange daca a acordat un imprumut si acesta nu ii este returnat. Conform regulamentului, se fac pe propria raspundere. Daca il sanctionati pe respectivul, riscati HW/AW, insa in 90% din cazuri demitere.
- un membru staff, nu va lua la misto membrii din comunitate de pe discord/server, riscand banarea sa.
- un membru staff, daca ajunge intr-un moment in care imaginea sa pe comunitate este destul de prost vazuta de 80% din jucatori, va fi demis.
- un membru staff, daca are clan, va incerca sa promovez respectul in acesta.
- un membru staff, daca este lider, isi va duce la bun sfarsit zilele de mandat. (HW/AW - permanent)
- un membru staff, daca se afla intr-un conflict cu un jucator ce a aplicat pentru helper, nu va ignora aplicatia nelasand un raspuns care sa denote ca el are o problema cu el. (riscati HW/AW daca iese la lumina un astfel de lucru)
- un membru staff, va platii amenzile jucatorilor din departamente si va face reclamatie daca nu este de acord/doreste dovada, pe panel.
- un membru staff, nu va cauza probleme in procesul de capturare a acestuia de catre departamente, la modul de a da [/q] la somatii - [HW/AW permanent sau chiar demitere].
- un membru staff, va folosii corect [/call 112] mereu, risca HW/AW permanent pentru folosirea sa intr-un mod aiurea de apeluri nefondate.
- un membru staff, va incerca sa fie cat de sincer poate, atunci cand are o problema.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...