Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

Folosire bug in scop personal / Problema la case

Recommended Posts

Salutari! In ziua de ieri am sesizat un oarecare bug destul de nasol de pe urma caruia am gasit 2 persoane ce s-au bucurat de el. Una dintre ele fiind banata permanent si acces restrictionat pe viata in cazul in care se va gasii ca este respectivul pe alt IP/Cont, si o a 2-a persoana, complice - banata pentru 15 zile momentan pana vom mai efectua noi verificari sa vedem ce si cum.

Prin acest bug, casele propripetarilor puteau fi furate si vandute la alte persoane, lucru pe care cei 2 l-au facut.

image.png

Palatul din Vice City (id 400) a fost furat de respectivul si vandut rapid pe o suma mica ca sa scape de el, crezand ca nu va fi prins.

Mai multe case de sponsor ce pot fi luate DOAR  prin achizitia unei oferte de sarbatori au fost luate (3 case), printre care casa 487 vanduta rapid pentru a scapa de ea. 

Sancho a fost intrebat de unde a facut rost de casa, mintind ca a cumparat casa de la cineva pe nume 'gren', insa nu exista niciun trade in ziua respectiva de la care sa fi cumparat casa, iar logurile arata direct ca el a luat casa prin bugul care a fost reparat in aceasta mentenanta de astazi.

image.png

Casele vor fi luate si inapoiatele sumele / bunurile date pe ele. Sunt doar 4 case in acest moment.

In privinta complicelui, banul a fost acordat doar pentru 15 zile, insa vom mai cerceta sa vedem ce si cum, si daca se dovedeste mai mult decat ceea ce stim in acest moment, va primii si el ban permanent. Complicele apare in foarte multe tradeuri cu Sancho, nu doar cele din poza + din logurile convorbirii reiese ca acest complice il ajuta pe Sancho sa vinda casele furate.

Doresc sa va reamintesc un lucru important celorlalti, cand gasiti buguri de orice tip (iar aceasta e o regula universala pe toate serverele de samp, asa ca va face bine sa o invatati asa cum trebuie) raportati-le si evitati sa va folositi de ele, si sa mintiti cum a facut acest tip. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...