Jump to content
Sign in to follow this  
MAX_GAMER

LIDER ARKANIAN_47

Recommended Posts

Nick server : IonuTz2222

Nick lider reclamat : ARKANIAN_47

Factiunea si rankul tau : nu am intrat din cauza lui

Numele factiunii liderului reclamat : ARKANIAN_47

Motivul reclamatiei : Ma pica la teste ca cica fraudare test deci am inceput test-ul imi pune cateva intrebarii si dupa ma intraba daca esti MAX GAMER iar eu am zis ca da am crezut ca ma stie de pe youtube dar el nu ma stia si mia zis ca sunt picat.

Poze https://imgur.com/a/gNI7roX

Alte detalii : Sper sa se rezolve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci te-am intrebat in timpul testului daca tu esti MAX GAMER  , ai raspuns cu da https://imgur.com/a/Y3SmguG . Eu nu zic acum ca eu nu pot gresi , am gresit mi-am cerut scuze si-mi asum, dar si un mare dar , testul a inceput la si 9minute , pac pe forum se trezeste un cont MAX GAMER pe forum la fix si 9minute cand am inceput testul , pe urma pac nu mai este pe forum cand te-am anuntat ca esti picat ! Poate fi contul tau poate nu  ramane la decizia celor mari!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revin cu un raspuns si prin acest raspuns doresc sa-mi cer si scuze fata de tine deoarece mai era cineva cu numele de MAX GAMER dara fara ,,_,, https://imgur.com/a/PBFYVmy  ca sa vezi era altcineva care ajuta pe altcineva la fraudarea testului , irelevant. Cum spuneam imi cer scuze pentru acest deranj creat si din aceasta neintelegere imi asum vina !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...