Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Aplicație Lider-Mafia italiana


Nicolas Narcis

Recommended Posts

Nickname server :Nicolas

Nume real :Botezatu Narcis

Unde locuiesti : Iași

Varsta :17 ani

Hobby-uri :Fotbal,fitness și samp!

La ce factiune doresti lider :Doresc să aplic la Mafia Italiana!

De ce doresti lider :Simt că sunt capabil de a conduce o facțiune,o mafie daca ne referim la Mafia Italiana,cea mai respectată mafie❤️!Am acumulat destulă experiență și mă simt capabil de a dezvolta frumos aceasta mafie!

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul acestei facțiune este de a cuceri turf-uri și obținerea de droguri și arme!

Ce calitati ai:Sunt o persoana căruia îi place că lucrurile și responsabilitățile pe care le are de îndeplinit sa îi iasă la perfecție!Pun suflet și multă atenție la ceea ce fac!

Ce defecte ai:Ma enervez repede,dar la fel de repede îmi și trece!

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :Ca sa consider pe o persoana prieten in primul rand trebuie sa de-a dovada de loialitate și încredere!

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii :Cel mai mult urăsc când o persoană mă minte sau că nu se ține de cuvânt!

Ce inseamna RolePlay :Roleplay înseamnă să joci un rol în acest joc,încercând să imiți viața

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider :Ca lider trebuie sa organizezi minim 1 Roleplay pe săptămână!

Ai citit regulamentul serverului ? : Bineînțeles!

Ai citit regulamentul liderilor ? :Da!

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? :Prin intermediul comenzii [/viewcv] !!

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW :14 zile!

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Pot organiza un roleplay de tip "răpirea de persoane" și colaborarea prin intermediul polițiștilor!Sau ceva gen clubul drogaților!Sunt foarte multe modele de rp-uri pe care le pot pune in practica!

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  :După ani buni de locuit în străinătate Nicolas ajunge in orașul Green Stone cu speranța că va duce o viață mai bună!Se cazeaza la hotelul din centrul orașului!Încearcă diferite joburi pentru a-și câștiga bani precum trucker,livrator pizza,Fisher!După o perioada in care muncește mult reușește să își achiziționeze un golf 5!Odată cu achiziționarea acestei mașini apar probleme alte cheltuieli,după o alta perioada își ia o casa la tara retrasă de oraș pentru liniște!Începe să schimbe mașinile foarte repede la un moment dat pierde banii la barbut!Ajunge in facțiunea tractări auto după mult timp de muncă și după un test epuizant!Acolo întâlnește oameni de nădejde, prietenoși și sociali!Reușește sa comunice cu persoanele din oraș prin intermediul jobului și să se împrietenească cu multe persoane! După un timp petrecut în T.A se hotărăște să devina Jandarm,este acceptat și devine o persoana respectată în oraș,care apără legile!Observa un anunț precum că se caută lider pentru Mafia Italiana,una dintre cele mai respectate mafii și a decis să își încerce norocul!

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:In primul rand trebuie sa fii un mântuitor de arme foarte bun, dar și o persoana comunicativa pentru a te putea înțelege cu membrii facțiuni și a colabora frumos cu ei!

Cat zile dureaza un mandat de lider ?:70 de zile!

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?:14 zile!

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) :Co liderul in primul rand trebuie să aibă 10 zile petrecute în factiune,fh bun,sa nu fie sancționat,banat in trecut și să aibă raportul terminat! Deasemenea el trebuie să fie o persoană competentă,care sa nu creeze probleme și aleasă într-un mod serios,pe criterii  obiective!!

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?:Va primi uninvite!

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Bineînțeles că nu!

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : In ziua de duminică se trimite situația lui Deus in care este prezentată raportul fiecărui membru din facțiune,iar acesta le va calcula salariile! Deasemenea trebuie resetat și raportul în acea zi și organizarea ședinței!

Link to comment
Share on other sites

  • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...