Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

ANUNT IN CEEA CE PRIVESTE V3 !

Recommended Posts

Salutare ! Pana in acest moment lucrurile au iesit binisor cu lansarea v3, mai sunt insa unele probleme care au aparut ce au fost rezolvate si mai sunt in curs de rezolvare si altele. Era de asteptat ca din perioada de testare, lucrurile sa reiese bine, iar in lansare sa existe unele probleme, dar care se vor rezolva treptat.

Deocamdata, doresc sa va informez urmatoarele :

1.) Tasta F5! Va rugam evitati apasarea tastei F5, aceasta prezenta in mod normal niste statisici pe care le are jocul (spre ex, stream memory). Din cauza updateului de masini suplimentare, acele statistici nu mai sunt disponibile iar apasarea F5 cauzeaza crash/freeze.

2.) Actualizari mapa! Au fost modificate unele strazi cu o alta textura dar care insa se va schimba si care va acapara intreg orasul. A fost adaugat un McDonald's care va fi pus in functiune + interior nou la Auchan. HQ-ul ISU, de asemenea si el, a fost schimbat. S-au mai adaugat si alte multe obiecte. [ UPDATE :au fost adaugate cateva dintre obiecte : bumpere, marcaje rutiere, etc.. ]

3.) Economia masiniilor ! Pretul masinilor a fost schimbat la mai multe modele fata de inainte deoarece nu se puteau adauga masinile noi in plus. Cei care nu sunt multumiti de asta, sa se gandeasca ca daca nu ar fi fost masura asta, nu am fi adaugat nicio masina noua in plus, pentru ca nu ar fi putut incapea in DS, si ar fi fost aiurea sa ai multe masini la acelas pret, dar din marci diferite. Masinile nu vor primii actualizare de pret daca sunt din V2. Posibil o schimbare de pret o vom oferii celor ce detin astfel de masini, peste 100-200 de zile, cand economia se va mai stabiliza in anumite privinte. Momentan, daca am face asta, toti ar vinde masinile la DS pentru profit si economia s-ar pompa cu un val mare de bani din nimic, iar preturile ar scade mult din cauza asta.

dupa 150 de zile : in 25 septembrie, masiniile din v2 vor putea primii preturile cele din v3, printr-o cerere speciala. De ce atat de mult ? Pentru ca, din punctul nostru de vedere, pana atuni se va 'relaxa' economia dupa upgradeul la v3. 

4.) Stageurile! Momentan, pe masinile noi, stageurile nu functioneaza, pana nu se vor testa complet toate pentru a vedea daca exista probleme. Daca va bagati stage pe masina, acesta nu va functiona, insa cand vor fi activate, nu va faceti probleme, acestea vor functiona, fie ca va bagat acum stage.

Important : daca va puneti stage la masina din v3, acum cand acesta nu e disponibil, atunci cand acesta va fi pus, nu veti avea probleme ! 

5.) FirstPerson in masinile noi! Poate ca ati observat ca luati crash cand sunteti in masinile noi din v3 si intrati in first person. Deocamdata, evitati sa faceti asta, avem o varianta de rezolvare a problemei inca in stadiul de dezvoltare. (ideea e ca FP-ul e facut pentru sampul normal, cu 211 masini, nu 350).

Important : Cruise Control este acum operational, dar si FirstPerson care ruleaza pe cateva dintre masinile noi, dar este inca intr-o continua dezvoltare a sa pentru a nu mai aparea crashuri in masinile noi ale v3.

6.) Girofaruri masini departamente! La masinile de departamente, deocamdata, nu exista un girofar vizibil, insa avem pregatit un girofar mult mai voluminos ce urmeaza sa fie adaugat.

Important : toate masiniile de departament urmeaza sa primeasca actualizare in aceste zile, cu girofarul cu efect, activat din comanda [/sirena], care are un efect special, ce se vede superb noaptea! 

7.) Cruise control - functionabil si pe V3.

8.) Lansat 'Suport Automat' pe discord, la canalul #probleme-rezolvate.

9.) Problema VoiceChat! Din ce am observat, unii aveti probleme cu detectarea microfonului de catre joc in vederea folosirii sale. In acest moment nu stim exact care ar putea fi cauza, dar cautam o solutie pentru asta. Va rugam, daca doriti sa folositi voicechat, sa va asigurati ca aveti toate updateurile Windows 10 la zi (in cazul w7, avand in vedere ca nu primeste support, aveti nevoie de Microsoft Visual C ++ 2005 - 2019, instalate. 

10.) ENBuri probleme! Unele persoane, nu toata lumea, au probleme cu ENB-urile (unii cu toate, unii cu o parte din ele, iar altii probleme in folosirea lor ). In cee ce priveste ENB-urile, e important sa aveti toate driverele instalate, precum Microsoft Visual C ++ de la 2005  la  2019, sa aveti totul in regula la placa video + asigurati-va ca folderul este setat bine, si niciun antivirus nu se afla pornit, deoarece acesta poate cauza blocaje in descarcarea si implementarea ENB-ului prin Game Option. Important iara, asigurati-va ca nu aveti bifate 2 ENB-uri! Nu vor functiona 2 ENBuri si nici combinatia ENB + Unlimited FPS.

Vor urma niste actualizari pe parte de ENB pentru a face fixari ale problemelor voastre  + tutoriale in folderul 'tutorial_instalare'. 

11.) Panel - urmeaza in curand sa fie lansat un panel special pe server, cu o interfata noua fata de cel anterior.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...