Jump to content
Padawan28

Cerere de scoatere a restricției

Recommended Posts

Nume server :AmulyAJR

Poza cu banul (cand intrii pe server) :

Alte detalii :Salut Deus. Ți-am trimis acest mesaj și pe discord dar probabil nu l-ai văzut sau nu ai vrut să răspunzi. Ca sa trec direct in subiect, cum am facut in cererile trecute de unban, ca, din nou, imi cer mii si mii si mii de scuze pentru tot ceea ce s-a intamplat in ultima jumatate de an. Sincer, am ascultat cu atentie la ceea ce mi-ai spus in cererile trecute de unban si chiar am bagat la cap, pentru ca, chiar ai avut dreptate. Ca sa stii, nu cer unban pe contul respectiv, ci doar pentru restrictie, pentru ca, stii si tu, am intrat pe server si nu a durat mult, 2 zile maxim. Si chiar daca nu imi vei scoate restrictia, eu voi insista si incerca in continuare, pentru ca, zic eu, merit inca o sansa naiba, fac 17 ani intr-o luna de zile, deja am inceput sa judec unele lucruri, incerc sa constientizez niste lucruri, ma gandesc de doua ori la o chestie pe care vreau sa o fac (ceea ce nu am facut-o atunci, ci am fost influentat sau chiar EU i-am influnetat sa faca lucrul ala). Sper sa te gandesti totusi si la o a doua sansa pentru ca, dupa mine, o merit, cum au meritat-o si altii, care probabil au facut mai multe rele decat am facut eu. Te las, o zi faina sa ai in continuare! (P.S: deci v3-ul ala e blana rau de tot, chiar se vede munca pe care ati depus-o).

Cererea este doar pentru scoaterea restricției, nu și unban pe cont. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banul ramane.

1.) Ti-ai incheiat intr-un mod nesimtit mandatul de lider, stergand regulamentul factiunii de pe forum + acordand PM-uri pe discord membriilor sa iasa pentru tine, ca vai ,tu esti Iisus Hristos ma..

2.) Ai sustinut persoane, si inca sustii, pentru ca esti in relatii bune cu acestea, precum Madulet, care a adus niste jigniri asupra comunitatii (nu uita de reactia data de tine la un comentariu de al sau pe facebook).

3.) Am primit suficiente dovezi de la amicii tai, care asa de buni amici sunt incat au inceput sa se toarne intre ei, chiar si pe tine, ca sa primeasca si ei unban, si a reiesit clar, din ce am primit, ca ai incercat sa aduci prejudicii de imagine asupra comunitatii noastre.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...