Jump to content

Recommended Posts

Salut Deus 

Nume joc MGK666 Motiv Ban Permanent pe ip Amenintarii Si comportament imatur 

Scuze pentru amenintarii promit ca o sa fiu cuminte , Nu o sa mai ma  cert cu nimeni imi voi vedea de treaba mea Mersi!!!

Avetii dovada acolo 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer nu știu da am greșit tot ce am zis pe wt am fost nervos nu m am putut abține mi au zis mai multe persoane sa termin cu chestiile astea nu I am ascultat chiar și tu mi ai spus dar ca eu sunt mai prost și nu am realizat acum e decizia ta dacă mai dorești sa mi oferi o șansă 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu as vrea sa mai primesc o șansă pe server sa vezi 1 2 săptămâni cum ma comport și o sa promit ca voi fi super de treaba cu toți nu o sa mai,vezi de la mine nici o ceartă nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci, salut pentru inceput.

Din partea mea ai un contra.

Motivele:

De ce trebuie sa iertam un player care a facut niste fapte urate pe acest server?

De ce sa avem incredere ca te poti schimba?, daca asa tare doreai sa joci pe server aveai sa iti dai seama de lucrurile pe care le faci si aveai sa te corectezi.

Cand vin noi jucatori pe server si tu vorbesti urat pe [/wt] ce impresie isi fac iei?, de ce dupa ce luati toti ban incercati sa va corectati?

Poate ei unban, dar tu te gandesti ca sunt si playeri care is suparati pe tine pentru faptele tale?

De ce nu ai incercat pana a lua ban sa te corectezi sau sa ceri scuze pentru faptele facute?

Noi dorim ca serverul sa creasca sa avem multi jucatorii, dar nu o sa ne dezoltam pana nu o sa schimbam ceva in mentalitate/comportament acuma nu zic de tine, dar la general.Vii tu cu cerere de unban, altu care a facut tot asa prostii si noi oferim o sansa pentru corectare, dar peste cateva lunii ii vezi cu ban, pe motiv: inselatorie/comportament, etc...'.

 

Din partea mea ai un Contra.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut o consultare cu stafful si mi se pare corecta decizia de a pastra banul.

Ar fi total aiurea, sa primesti unban, dupa ce tu, ca un nesimtit, ai amenintat pe toti, cei prezenti pe server la momentul respectiv, cu moartea, pe [/wt], in chat public.

Ai mai avut un antecedent, pentru care ai fost sanctionat doar cu mute. Ai mai avut certuri, multe pe [/wt], la care te-am potolit fara o sanctiune, insa cu o mustrare.

Decizia ramane neschimbata, ai probleme grave de comportament si nu intentionam sa mai toleram asemenea oameni. Incepem curatenia in randuriile celor care prezinta asemenea apucaturi. Am auzit la cineva, ca trebuie regulamentul facut mai putin restrictiv, mai exact, in favoarea celor ca tine. Din punctul meu de vedere, regulamentul nu trebuie facut un favoarea celor care injura/fac dm/ ameninta.

Banul ramane, decizie definitiva!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...