Jump to content
Sign in to follow this  
diegoboss

Cerere Lider Uber

Recommended Posts

Nickname server :Diego14

Nume real :Ma numesc Diego.

Unde locuiesti :Locuiesc in Timisoara.

Varsta :Am varsta de 14 ani.

Hobby-uri : Nu am.

La ce factiune doresti lider :Doresc Lider la factiunea Uber.

De ce doresti lider : Doresc sa ajut factiunea, si imi place ideea de a accepta CV-uri, de a da teste si de a accepta playeri in factiune. Vreau sa ma comport ca lider, asa cum as vrea sa ma trateze un lider, si sa ii ajut, nu doar sa ii sanctionez.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul factiunii Uber este acea de a transporta jucatorii in diferite locuri, in schimbul unei sume de banii.

Ce calitati ai: Sunt un om intelegator, si prietenos, imi place sa ajut, si sa respect asa cum vreau sa fiu respectat, sunt rabdator.

Ce defecte ai: Am multe defecte, dar nu stiu sa zic acum, toti avem un defect.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Ca sa il consider prieten trebuie sa imi fie loial, si sa ma rezpecte.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu suport oamenii plini de ei, si cu fițe, sau care ma mint in fața.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay inseamna sa transpunem comportamentul, si activitatiile intr-un joc.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Trebuie sa organizez minim 1.

Ai citit regulamentul serverului ? :Da, l-am citit.

Ai citit regulamentul liderilor ? :Da, l.am citit.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? :Le copiez si le dau paste pe google sa vad daca sunt copiate.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Daca iesi din factiune nu iei fw, iei fp daca nu ai minim 14 zile. Dava nu ai 14 zile, si iesi iei 30 fp

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :De ex curse, plimbari.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  :Diego14 este un cetateam responsabil, ce sa mutat din Vice City, si are o garsoniera in statul Green Stone, lucreaza cu ziua si ajuta oamenii saraci, se ocupa cu vanzarea de masinii, si care, si este angajat la Uber, el este un om corect, si ajuta oamenij cu ce poate. El incearca sa devina seful de la Uber, si sa se ocupe cu grijile angajatiilor. Dese ori se plimba cu ATV ul prin padure, sau piloteaza elicoptere. Nu se ocupa cu job.uri ilegale, face  doar cele legale.

 

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:Sa fi ascultator, sa ai rabdare, sa ajuti membri cu necesitati, si sa te cobori la nivelul lor, sa nu te crezi important, si sa fi prieten cu ei, ca si cum ai avea rank 1.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 de zile

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Dupa 14 zile.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : El este ales de lider pentru ca liderul il crede in stare pentru a duce o responsabilitate mare, si sa ai incredere in el.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?:Primeste uninvite cu 30 fp, motiv raport incomplet.

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? :Nu, nu are voie.

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : El trebuie sa reseteze rapoartele, si sa faca o sedinta, apoi membrii sa isi ia salariile in functie de raport.ul facut, dar sa trimita ss.uri cu raporturile membrilor, lui Deus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau, dar nu indeplinesti conditiile necesare rolului de lider.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...