Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Aplicatie Lider Ministerul Apararii Nationale


Brandone
 Share

Recommended Posts

Nickname server : Brandone

Nume real : Sabin

Unde locuiesti : Bucuresti

Varsta : 27 de ani

Hobby-uri : Trasul la poligon, vanatoarea, pescuitul, cititul.

La ce factiune doresti lider : MApN

De ce doresti lider : Deoarece factiunea trece printr-un impas si, asa cum am ridicat Jandarmeria, doresc sa ridic si aceasta factiune.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul MAPN este de a supraveghea securitatea Statului Greenstone, incepand de la suprimarea infractorilor periculosi, pana la combaterea terorismului, realizarea de exercitii militare si aprarea de amenintari externe.

Ce calitati ai: Sunt organizat, hotarat, pregatit pentru orice situatie si stiu sa fiu impunator atunci cand situatia cere acest lucru.

Ce defecte ai: Uneori sunt prea dur si le cer oamenilor mai mult decat pot ei sa faca.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa fie sincer, cu coloana vertebrala, sa spuna intotdeauna ce gandeste si sa fie un om demn.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa minta, sa insele, sa fure, sa nu isi asume ceea ce face.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay sau RP reprezinta o actiune care imita o situatie reala.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Pentru o astfel de factiune, trebuie sa organizezi cel putin 1-2 RP-uri pe saptamana. In opinia mea, MAPN trebuie sa aiba cate un RolePlay zilnic.

Ai citit regulamentul serverului ? : Da, l-am citit.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da, l-am citit.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Folosind comanda [/viewcv], verifici CV-urile celor care au aplicat. Apoi le verifici LP-urile cu comanda [/playerlp] iar daca nu au nicio sanctiune Non-RP in ultimele 14 zile sau nu se afla pe blacklist global sau de departamente, poti sa iei in considerare acceptarea pentru teste.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Minim 14 zile pentru a nu fi demis cu 30FP.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Cat mai multe. Poate chiar 1-2 pe zi.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Brandone este un tanar General, implicat in lupta impotriva criminalitatii din statul Greenstone. Acesta s-a mutat in Greenstone dupa o perioada de agitatie in viata lui, iar in Greenstone si-a regasit scopul: Acela de a lupta impotriva infractorilor. Dupa putin timp de la mutarea in Greenstone, Brandone a intrat la recrutari la Armata, unde a fost respins. Acesta nu s-a lasat, asa ca a depus dosar la Jandarmerie, unde a fost si acceptat. Nu dupa mult timp, Brandone a crescut in grad, prin munca asidua si perseverenta, iar apoi a fost avansat la gradul de General. Acum, Brandone se gandeste sa mearga mai departe in viata, conducand Armata statului Greenstone.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Rabdare, perseverenta, multa implicare si multa putere de munca.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 de zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul se alege din randul membrilor care au cel putin 10 zile in factiune, nu au avut sanctiuni, au raport complet si care promoveaza testul obligatoriu de Co-lider.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Uninvite cu 30FP.

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu se accepta asa ceva! Asa cum scrie in Regulament, noi i-am ales, asa ca nu ne batem joc de munca lor.

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Trebuie sa anunte membrii sa predea rapoartele, apoi sa le prelucreze, sa scoata pozele din [/members] cu rapoartele, sa numere punctele de raport, apoi sa le predea catre Managerul Factiunilor in vederea calcularii salariilor.

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...