Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Aplicație Lider Taxi


Ionut22
 Share

Recommended Posts

Nickname server : Ionut22

 

Nume real : Ionuț

 

Unde locuiesti : Locuiesc in Constanța.

 

Varsta : 15 ani

 

Hobby-uri : Imi place să mă joc pe calculator și să mă plimb.

 

La ce factiune doresti lider : Doresc Lider la Facțiunea Taxi.

 

De ce doresti lider : Doresc sa ajung lider la Facțiunea Taxi, deoarece îmi place să conduc ceva sa fac ceva nu sa stau degeaba, am m-ai fost lider și pe FiveM acolo este și mai greu și m-am descurcat și aș vrea si aici sa incerc și o sa fac tot posibilul sa le spun oamenilor care vor intra in Facțiunea Taxi sa nu facă greșelile pe care le fac alte facțiuni, cum ar fi non-rp, mersul tare prin oraș și multe alte chestii.

 

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul acestei factiunii este de a lua oameni dintr-un punct și ai duce în alt punct pe oamenii care au rămas în pustietate sau care nu au mașină.

 

Ce calitati ai: In primul rand la mine îmi place să mă înțeleg bine cu ceilalți oameni, sa fiu respectuos, și să fiu harnic sa muncesc sa ajung undeva, am răbdare, nu înjur deloc, nu că îmi e frica de cineva sau chestii de genul, dar nu îmi place, îmi place să fiu un băiat educat.

 

Ce defecte ai: Nu prea am defecte, dar nu sunt nici perfect.

 

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa fie respectuos sa nu mă facă de râs, sa nu mă mintă, și să ne ajutăm între noi.

 

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu îmi place să am un prieten sa fie toxic sau să mă înjure sau chestii.

 

Ce inseamna RolePlay :RolePlay-ul înseamnă să mergi regulamentar, sa respecți semnele de circulație, sa nu fii toxic.

 

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider :Minim un RolePlay pe săptămână.

 

Ai citit regulamentul serverului ? : Da

 

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da

 

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Prin comanda [/viewcv], verific CV-ul daca este scris corect gramatical și ordonat și îndeplinește condițiile accept,  scriu și pe discord și îl contactez pe acel player daca este gata de test.

 

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : De 14 zile.

 

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : La factiunea Taxi, mă gândesc eu că ar fi bine sa colaborez cu cei de la Tractări Auto și să ne întâlnim la service și să verificăm mașinile fiecărui angajat [player].

 

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Ionut22, este un cetățean care stătea în orașul Los Santos, și pe data de 7/01/2020 sa gândit să vina in Orașul GreenStone să cunoască oameni noi și să își facă un viitor în orașul acesta.Dupa câteva săptămâni și-a căutat să-și cumpere o casă, deoarece stătea în chirie, a găsit și-a căpătat o casă și îi trebuia ceva cu care sa se transporte, a găsit o mașină la un vecin. El a vrut să se angajeze, a găsit sa se angajeze că mecanic, dar venitul nu era unul destul de bun, și și-a căutat în altă parte a găsit sa se angajeze la I.S.U., acolo și-a făcut un viitor.

 

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Păi pe primul loc ar fi respectul față de clienți, să știe să conducă bine, și să aibă răbdare cu clienții.

 

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 de zile.

 

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile se acordă Rank up, la ședința.

 

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Ca sa alegi un co-lider trebuie sa îl cunoști cat de cat că sa știi ce fel de om este și dacă este capabil să primească acel grad, să aibă un FH bun.

 

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Daca nu face raportul primește fp[Faction Punish] și uninvite.

 

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu.

 

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Ca și lider, in fiecare duminică faci ss la fiecare raport și dai managerului de facțiuni, dai salarii și faci ședința.

Link to comment
Share on other sites

On 9/28/2021 at 11:26 PM, Ionut22 said:

De ce doresti lider : Doresc sa ajung lider la Facțiunea Taxi, deoarece îmi place să conduc ceva sa fac ceva nu sa stau degeaba, am m-ai fost lider și pe FiveM acolo este și mai greu și m-am descurcat și aș vrea si aici sa incerc și o sa fac tot posibilul sa le spun oamenilor care vor intra in Facțiunea Taxi sa nu facă greșelile pe care le fac alte facțiuni, cum ar fi non-rp, mersul tare prin oraș și multe alte chestii.

 

Acest motiv mi se pare foarte prost in a fi invocat intr-o cerere de lider. Nu ti-a cerut nimeni sa ne spui ce ai facut si unde ai fost, si cu atat mai mult, modul in care este formulat nu e chiar asa bun.

Respins.

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...