Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

CLAN WAR OCTOMBRIE 2021 [HALLOWEEN EDITION]


Deus
 Share

Recommended Posts

sa-mp-325_3.png

Felictari tuturor clanurilor pentru Clan War-ul din luna Septembrie, primele 3 clanuri si-au primit rasplatiile, acestea se afla la clan HQ-urile voastre.

 

Pentru luna octombrie va fi un Clan War mai special, astfel ca in incheierea lunii va fi Halloween, astfel clanurile pot castiga si un accesoriu de Halloween pentru exteriorul clan hqului lor.

 

Aveti mai jos rasplatiile pentru primele 3 poziti ( 1 singur exemplar de vehicul de data aceasta), si in dreapta rasplatiilor top 3, aveti rasplati in puncte. Daca clanul vostru atinge 100 de puncte de clan war, primeste 1000 gems in seif, daca face 200 de puncte, primeste inca 1200 de gems in seif la clan.

 

Daca clanul face 600 de puncte, primii 6 membrii din clanul respectiv cu cele mai multe capturi aduse clanului, castiga un vehicle chest de fiecare (atentie, doar primii 6!). La 1500 de puncte, clanul poate opta pentru un accesoriu extern hqului : un cadavru fie suspendat, fie care sa stea pe jos (puteti opta insa si pentru un sicriu, dovleac, si alte accesorii care va pot fi prezentate atunci in baza unor termeni).

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...