Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Problema stageuri in continuare


Deus
 Share

Recommended Posts

                                                                                      image-removebg-preview - 2021-10-11T134720.285.png

Momentan dupa cum bine unii dintre voi cunoasteti, exista in continuare unele probleme de stage la mai multe vehicule, printre care : BMW e46, Golf 4, BMW X5 SUV, Bugatti Premium, cateva modele de Mercedes, si lista continua.

Dorim sa va anuntam ca suntem constienti de aceasta problema, insa problema nu este deloc usoara. Problema este de fapt rezolvata, dar doar dupa primele 10 ore de la restartul serverului, dupa aceea acestea nu mai functioneaza pe mai multe modele, adica mai pe scurt ,ar trebuii restart din 10 in 10 ore pentru ca ele sa mearga, ceea ce nu este chiar ok.

Faptul ca numarul vehiculelor este de peste 400 in total, nu 211 ca la samp, adica limita de vehicule e depasita, e posibil sa fie un factor, inca nu cunoastem acest lucru, si sunt necesare mai multe teste, care necesita timp. Doar ganditi-va ca e nevoie de un test de peste 10 ore sa vedem ca vehiculul continua sa aiba functionabil stageul si dupa mai multe ore de la pornirea serverului.

Problema va fi rezolvata in viitor, dar nu promitem niciun termen exact. Pana atunci, cei care au un vehicul cu aceasta problema, pot solicita pe discord, prin ticket la #support, scoaterea stage-ului de pe vehicul, si inapoierea baniilor.

 

Pentru un singur nivel de stage, se vor inapoia 15,000,000$!

Pentru 2 nivele de stage, se vor inapoia 40,000,000$!

Pentru 3 nivele de stage, se vor inapoia 75,000,000$!

Se poate solicita scoaterea stageului si primirea baniilor inapoi numai daca masina dvs. are intradevar problema cu stage, aceasta fiind de asemenea si verificata !

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...