Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

RolePlay - Povestea Greenobil


Deus

Recommended Posts

Greenobil este un laborator de experiemtne biologice detinut de Guvernul GreenStone in care se faceau experimente pe oameni pentru a depasii conditiile naturale ale organismului.

image-removebg-preview.png

In 11 Februarie, 2021, un incident grav a avut loc la Laboratorul 731, Greenobil. O explozie extrem de puternica din interior, a dus la scaparea de sub control a cercetariilor conduse in interiorul cladirii, si la moartea intregului sau personal. Cladirea a fost avariata in interior, si prin sistemul sau de protejare, cladirea s-a inchis, nepermitand nimanui sa intre si sa iasa, deoarece exista pericolul unui virus biologic.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Avaria produsa a fost extrem de puternica, Guvernul a trmis la fata locului echipele de interventie rapida pentru a repune Greenobil sub control. 

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

In incercarea de a patrunde cu trupe din aer, prin lansarea cu parasuta a soldatiilor, avionul care avea aceasta misiune, s-a prabusit pe cladire, insa cladirea fiind creata special astfel incat sa reziste la orice puternica presiune, nu au fost pagube majore.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

In data de 14 Februarie, Armata a intervenit pentru a repune cladirea sub control.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu text

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu text

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Din pacate insa, nici macar Armata nu a reusit sa repuna ordinea, si s-a luat decizia de a pastra zona inchisa si de a se merge exclusiv pe sistemul de control la Distanta al cladirii, pe baza Generatoarelor.

9nccq9H.jpg

Insa, din cauze nestiute, Generatoarele s-au oprit, astfel controlul la distanta fiind oprit.

sa-mp-131.png

Guvernul ofera bani si alte rasplati celor care patrund in cladire pentru a repune generatoarele in functiune, fiind o misiune destul de grea, din pricina faptului ca este vorba despre o cladire extrem de mare, iar jucatorii sunt intapminati de dificultati in elaborarea misiunii, cum ar fii fantome si alte obstacole.

sa-mp-825.png

Cei care patrund in cladire au nevoie de acest echipament de culoare galbena, care ii protejeaza impotriva unor posibile pericole. Fara acest costum, cei patrunsi in cladire, nu vor putea colinda in intregime, cladirea.

sa-mp-812.png

Generatoarele, pe langa pornire, au nevoie de aprobarea pe baza de legitimatii a personalului din cladire, care e mort, ca totul sa functioneze cum trebuie.

Astfel, este necesara si cautarea legitimatiilor. Dupa ce legitimatiile au fost folosite, generatoarele au fost pornite, iesirea se va face prin conducta a 2-a, interior-exterior, a cladirii.

 

Va reusii oare cineva sa repuna cladirea in functiune ? 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Deus unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...