Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Aplicatie lider M.A.I.


Mehmed
 Share

Recommended Posts

Nickname server : Mehmed

Nume real : Alexandru

Unde locuiesti : Botosani

Varsta : 21

Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa joc fotbal, sa ma uit la filme, documentare, sa fiu la zi cu activitatea politica din tara, sa ies cu prietenii.

La ce factiune doresti lider : Doresc lider la factiunea MAI.

De ce doresti lider  Doresc lider deoarece sunt capabil sa administrez o factiune. Am mai fost lider Taxi, am facut parte din MAI si am stat pana la rank 3. De asemenea, sunt si membru in staff, pot spune ca am multa experienta in ceea ce priveste serverul, factiunile si administrarea unei factiuni. 

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: MAI este o structura guvernamentala ce se ocupa cu aplicarea legii. Are atributii in ceea ce priveste ordinea publica, traficul rutier,  infractiunile cu drept si fara drept de predare.

Ce calitati ai: Sunt o persoana serioasa, muncitoare, modesta, pragmatica. Imi place sa socializez cu cei din jur, sa formez conexiuni si relatii rezistente cu oamenii, considerand ca alaturi de oamenii potriviti, pot forma o comunitate puternica. 

Ce defecte ai: Pot deveni arogant si impulsiv in anumite situatii, uneori sunt incapatanat si am tendinta de a fi arogant cu anumite persoane, deoarece nu suport superficilitatea si prostia, dar imi aplanez usor aceste stari.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Un om pe care il consider prieten trebuie sa fie cinstit, onest, sa aiba anumite capacitati mintale si sa nu fie delasator.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii In general nu urasc oamenii, dar pot spune ca nu imi plac cei cu 2 fete, perversi, mincinosi, care sunt superficiali, lenesi, se multumesc cu putin si nu vor sa isi dezvolte gandirea si stilul de viata.

Ce inseamna RolePlay : Prin RolePlay se intelege transpunerea actiunilor din viata reala in joc, comportament, limbaj, gesturi, atitudine la fel ca cele din viata de zi cu zi, efectiv un joc de rol.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Trebuie sa organizez minim 2 RolePlay-uri pe saptamana.

Ai citit regulamentul serverului ? : Da.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da. 

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Le pot verifica folosind comanda [/viewcv].

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Are nevoie de minim 14 zile in factiune.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider Pot organizare roleplay-uri ce tin de activitatea politiei precum si roleplay-uri impreuna cu celelalte departamente (MApN, ISU, Jandarmeria).

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Mehmed este un cetatean al statului GreenStone. Venit in urma cu 10 ani in GreenStone, Mehmed a decis sa se apuce serios de treaba si sa ajunga un om de succes. A inceput de jos, cu diverse job-uri, livrator de pizza, spalator de masini, mai apoi tirist. S-a mutat cu chirie intr-un bloc, iar ulteriori din banii stransi la job-uri, si-a cumparat prima masina, un Mitsubishi Lancer Evo. Nemultumit de starea sa materiala, Mehmed este disperat si alege drumul ilegal al vietii, se alatura unei grupari mafiote rusesti din oras si incepe sa faca tot felul de nelegiuiri. Odata cu trecerea timpului, a acumulat multa avere si decide sa iasa din treburile murdare ale mafiei. Are nevoie de un start fresh in viata sa, asa ca pentru a nu bate la ochi, se apuca de taximetrie. Este atat de pasionat de aceasta meserie, incat, dupa ce a acumulat multa vechime, ajunge director la firma de taxi unde lucreaza. In continuare, dorind o noua incercare in viata sa, Mehmed alege sa se angajeze in Jandarmerie, prin incadrare din sursa externa. Dupa o pregatire riguroasa, reuseste sa promoveze toate examenele de admitere si ajunge jandarm. Petrece in Jandarmerie o perioada destul de mare din viata sa, a primit multe medalii, decoratii, a participat la diverse operatiuni, toate incheiate cu succes. Dupa o perioada, Mehmed renuntat la viata de jandarm si la indemnul prietenului sau, Mihai, care este directorul Digi GreenStone. Mehmed isi incepe viata de jurnalist, analizeaza prestatia politica a conducatorilor statului GreenStone, unul din reportajele sale ajungand sa fie premiat la nivel international, intr-o gala, pentru curajul avut si pentru demascarea facuta celor care conduc statul si pagubeau cetatenii printr-o multitudine de inselaciuni. Intr-o zi, la redactie, ajunge informatia ca M.AI. recruteaza din randul cetatenilor, un nou chestor, Mehmed citind toate conditiile necesare pentru a aplica, nu mai sta pe ganduri si alege sa isi depuna CV-ul in speranta in care va reusi sa conduca cu mana de fier si manusa de catifea M.A.I.-ul.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:  Un politist trebuie sa aiba o conduita morala desavarsita, sa asculte de ordinele superiorilor, sa se inteleaga foarte bine cu ai sai colegi, sa actioneze cu prudenta de fiecare data cand se afla intr-o misiune, sa cunoasca cu sfintenie legea.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 de zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Rank 2 se acorda la 14 zile de la intrarea in factiune, daca respectivul nu are FW si are raportul complet.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Un colider trebuie sa aiba o vechime de minimum 10 zile in factiune, FH si LP cat mai curate, raportul sa fie complet. De asemenea, coliderul trebuie sa fie o persoana competenta si aleasa pe criterii obiective, care sa nu faca probleme, liderul fiind raspunzator de alegerea lui si poate fi tras la raspundere pentru faptele coliderului.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Respectivul membru va fi demis din factiune.

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu se admite acest lucru. 

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? Liderul va trebui sa pozeze toate rapoartele membrilor din factiune, sa le incarce pe discord in chat-ul cu managerul factiunilor, sa reseteze rapoartele dupa ce a facut aceasta operatiune si dupa ce primeste salariile in seif, sa le acorde tuturor celor care au de primit si sa faca dovada acordarii lor.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...