Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Aplicatie lider M.A.I - IonutzIonut14


Ionut Ionutz
 Share

Recommended Posts

Nickname server : IonutzIonut14

Nume real : Ionut.

Unde locuiesti Baia Mare.

Varsta : 15 ani.

Hobby-uri : Imi place sa ma joc la calculator, sa joc fotbal, sa citesc si mersul cu bicicleta.

La ce factiune doresti lider : M.A.I

De ce doresti lider : Doresc sa fiu lider deoarece ma consider capabil si responsabil pentru aceasta functie si consider ca as putea sa ridic factiunea intr-un timp scurt.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?:  Scopul acestei factiuni e ca cetatenii orasului GreenStone sa respecte regulile de circulatie in oras cat si ordinea. Are atributii in ce priveste traficul rutier, ordinea publica, dar si atributii in ce priveste infractiunile cu drept si fara drept de predare.

Ce calitati ai: Sunt organizat, intelegator, rabdator.

Ce defecte ai: Defectul meu est ca ma supar destul de repede.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :  Pentru a considera un om prieten, acesta nu trebuie sa ma barfeasca sau sa imi spuna minciuni in fata.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu-mi place atunci cand ma minte, ma barfeste peste tot.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay inseamna rolarea actiunilor de pe joc pentru a aduce un vibe cat mai realistic si placut jucatorilor. De exemplu daca faci un accident stai la locul faptei pana la venirea politiei si a ambulatei, te conformezi actiunii, acceptand roleplay-ul.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Pentru o astfel de factiune, trebuie sa organizezi cel putin 1 RolePlay pe saptamana.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Desigur, l-am citit.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Folosind comanda [/viewcv], verifici CV-urile celor care au aplicat. Apoi le verifici LP-urile cu comanda [/playerlp] iar daca nu au nicio sanctiune Non-RP in ultimele 14 zile sau nu se afla pe blacklist global sau de departamente, poti sa iei in considerare acceptarea pentru teste.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Minim 14 zile pentru a nu fi demis cu 30FP.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Pot organiza RolePlayuri de tip rapire, crima, accident,

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : IonutzIonut14 este implicat in lupta impotriva criminalitatii din statul Greenstone. Acesta s-a mutat in Greenstone dupa o perioada de agitatie in viata lui, iar in Greenstone si-a regasit scopul: Acela de a lupta impotriva infractorilor. Dupa putin timp de la mutarea in Greenstone, IonutzIonut14 a intrat in Ministerul Afacerilor Interne, unde a fost acceptat. Nu dupa mult timp, IonutzIonut14 a crescut in grad, prin munca asidua si perseverenta, iar apoi a fost avansat la gradul de Chestor. Acum, IonutzIonut14 se gandeste sa mearga mai departe in viata, conducand factiunea Ministerul Afacerilor Interne a statului Greenstone.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Rabdare, implicare, si intelegator.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 de zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Rank up de la rank 1 la rank 2 se da dupa 14 zile in factiune si cu raportul complet.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Un co-lider se alege dupa ce ai ajuns sa il cunosti foarte bine si il consideri pregatit pentru aceasta functie. Trebuie sa te asiguri ca este matur si nu iti va face factiunea de ras sau sa nu faca prostii.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Uninvite cu 30FP.

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu se poate asa ceva! Noi l-am ales, nu ne vom bate joc de el si de munca lor!

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Trebuie sa anunte membrii sa predea rapoartele,  sa scoata pozele din [/members] cu rapoartele, sa numere punctele de raport, apoi sa le predea catre Managerul Factiunilor in vederea calcularii salariilor. La final, dupa tot procesul, se da [/resetraports] si se incepe raportul pentru urmatoarea saptamana.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...