Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

News: 20.03.2022


Recommended Posts

 

Trupele Federației Ruse se apropie de granița Belarus-ului cu Ucraina și vor încerca să o treacă

Așa a anunțat la televizor consilierul ministrului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, Vadim Denisenko. El a numit, de asemenea, faptul că diplomații belaruși au părăsit Ucraina „un semnal alarmant”.

„Vorbesc acum punctul meu de vedere personal, dar aș evalua situația posibilității de a introduce Belarus într-un conflict militar ca fiind 60 la 40. În urmă cu doar o săptămână, era 40 la 60”.

În același timp, Denisenko crede că Lukașenko încă nu vrea să fie atras în război. „Are o armată relativ mică, aproximativ 40.000 de oameni, inclusiv spatele, spitale și așa mai departe. În principiu, în Occident suntem pregătiți pentru invazia lor, suntem pregătiți ca bielorușii să ne treacă granița. Dar cu siguranță nu avem nevoie de el”, a spus el. 
 

Link to comment
Share on other sites

 

Informații operaționale de la Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei începând cu ora 24:00

Gruparea Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei reflectă lovituri concentrate de rachete și aeriene și atacuri aeriene inamice, apărarea aeriană a orașelor dens populate, facilități industriale importante. a Ucrainei și a grupărilor operaționale de trupe.

În direcția de sud , linia frontului de apărare a fost restaurată pe linii separate. Inamicul este forțat să se regrupeze, să desfășoare rezerve suplimentare, să restabilească capacitatea de luptă a unităților.

În direcția Donețk, trupele de ocupație ruse desfășoară operațiuni de asalt și înfrângere prin foc.

Pe Volynskyși direcțiile Polesie , inamicul nu a desfășurat operațiuni active, construind sistemele de distrugere prin incendiu, sprijin ingineresc și logistică pentru a se pregăti pentru atacul de la Kiev. De asemenea, operațiunile ofensive nu sunt efectuate

în direcțiile Seversky și Slobozhansky . Forțele inamice bombardează așezările ucrainene.

În direcția Izyum , inamicul a încercat să treacă prin apărare, dar nu a avut succes, unitățile de asalt ale invadatorului au fost efectiv distruse.

Invadatorii suferă pierderi semnificative. Starea morală și psihologică a personalului este scăzută și se înrăutățește pe zi ce trece. Unitățile punitive ale Gărzii Ruse, care sunt implicate în ostilități, au pierdut o cantitate semnificativă de arme și echipament militar. Recuperarea pierderilor are loc din cauza echipamentelor învechite și parțial defecte. 

Link to comment
Share on other sites

Ucrainei i se asigură alimente până la sfârșitul anului 2023

A spus adjunctul șefului biroului președintelui Rostyslav Shurma: „Stocurile de grâu, porumb, ulei de floarea soarelui, produse de bază sunt în prezent suficiente în depozite pentru 3-5 ani. Cu siguranță ne vom hrăni.”

El a asigurat că fermierii ucraineni primesc sprijin de la stat pentru campania de semănat. 

Link to comment
Share on other sites

Elveția este pregătită să acționeze ca mediator sau să accepte negocieri

Așa a declarat președintele confederației, Ignazio Cassis, vorbind la un miting la Berna, desfășurat sub sloganul „Solidaritate cu Ucraina, opriți războiul!”

„Elveția este pregătită să joace rolul de mediator în culise sau să accepte negocieri”, a spus Cassis. El a adăugat că „Elveția combină neutralitatea și tradiția umanitară”. 

image.pngimage.png

Link to comment
Share on other sites

 

Important pentru moment:

📌Toți cei 11 angajați ai ambasadei Belarusului au părăsit Ucraina;
📌Sunt 562 de militari ruși în captivitate ucraineană. Aceștia vor fi implicați în restabilirea potențialului economic al Ucrainei sau vor fi schimbate;
📌Nu mai există o legătură feroviară între Belarus și Ucraina;
📌Bulgaria va rezilia contractul cu Gazprom înainte de sfârșitul anului;
📌Băncile georgiene nu deservesc carduri ale sistemului de plată Mir;
📌Forțele Armate ale Ucrainei l-au lichidat pe comandantul adjunct al Flotei Mării Negre a Federației Ruse, căpitanul de gradul I Andrey Paliy. În total, de la începutul războiului, au fost distruși peste 10 comandanți de vârf ai armatei de agresori, dintre care cel puțin 6 generali;
📌Elveția este pregătită să medieze sau să accepte negocieri;
📌Consiliul de Securitate și Apărare Națională a suspendat activitățile unui număr de partide politice în timpul legii marțiale.


 

Link to comment
Share on other sites

Australia a interzis furnizarea de alumină și minereuri de aluminiu către Rusia

Autoritățile australiene au anunțat încetarea exporturilor acestor resurse către Rusia ca noi sancțiuni din cauza invaziei militare a Ucrainei.

Guvernul australian a declarat într-o declarație că livrările din Australia au reprezentat aproximativ 20% din necesarul total de alumină al Rusiei, iar mișcarea ar limita capacitatea Rusiei de a produce aluminiu, care este o marfă importantă de export pentru Rusia. 

image.png

Link to comment
Share on other sites

Ucraina a blocat 1,5 mii de resurse informaționale rusești pe internet

Aceste resurse de informații au distribuit „propaganda și dezinformarea”. Ce resurse de informații specifice sunt discutate în declarație nu sunt raportate.

„Canalele blocate au avut aproximativ 15 milioane de audiențe. De asemenea, 3.178 de publicații care justifică crime de război și moartea populației civile din Ucraina au fost blocate separat”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale a Ucrainei.

Link to comment
Share on other sites

În Ucraina, cel puțin 847 de civili au fost uciși și 1.399 au fost răniți de la începutul războiului, potrivit Biroului Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului.

Majoritatea morților și rănilor au fost cauzate de bombardamentele de artilerie grea, rachete cu lansare multiplă. sisteme, rachete și lovituri aeriene.

ONU a subliniat că cifrele reale ar trebui să fie „semnificativ mai mari”. În special, datele din locurile în care ostilitățile continuă, inclusiv din Mariupol, Volnovakha și Izyum, sunt amânate.

image.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...