Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Cerere unban Alfronzo


Alfronzo
 Share

Recommended Posts

Numele contului banat : Alfronzo 

Poza cu banul (cand intrii pe server)  

Alte detalii : Salut, doresc sa fac o cerere de unban atat pe launcher cat si pe contul Alfronzo. banuiesc ca este prea devreme pentru asta dar nu pierd nimic daca incerc.

Curand am fost complice la o spargere de cont sau mai exact am ajutat un player deja banat sa se razbune pentru simplul fapt ca am fost naiv si am crezut ca imi va da masinile si skinurile promise,

fiind naiv am crezut ce mi-a spus el insa nu va condamn pe nici unul , a fost urat din partea mea ce am facut si merit tot ce mi se intampla . Nu ma astept sa primesc unban chiar atat de curand de la incident pentru ca , este cum ai spus si tu , nimeni nu se schimba de azi pe maine. Astea 4 zile care sincer iti spun nu au chiar placute din simplul fapt ca mi-am analizat greseala si am incercat sa ma impac cu gandul ca nu am asa mari sanse la unban . I am spus lui code ca el e prietenul meu ca mi merge launcherul deoarece am fost plecat la munte  dar am decis ca fara acordul tau sa nu joc de aceea ti a scris pe joc legat de asta . plus ca nu mi se pare corect sa incalc regulamentul adica imi asum greseala facuta si nu am de ce sa joc pe ascuns , ar fi o porcarie ascunzandu-ma si stand cu frica ca ceilalti jucatori isi pot da seama. Eu tot ce sper ca vrut este mult spus este sa mi mai acordati o sansa chit ca nu prea merit tinand cont de chestia pe care am facut-o . Eu tot ce sper este sa joc pe server in continuare pe server jurandu ti tie ca nu se va mai repeta ce a ce am facut. Oricum ar fii macar pe launcher sa ma pot juca pe server.

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...