Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Conditii vehicul personalizat


Deus
 Share

Recommended Posts

Vehiculule personalizate pe server sunt vehicule ce contin lucruri personale pe care voi vreti sa le atribuiti lor, si sunt vehicule pe care voi le alegeti ce marca sa fie, special pentru voi, cu anumite modificari custom.

Astfel de vehicule se pot obtine fie prin intermediul staff (ajungeti la peste 10,000 de puncte de activitate in staff) fie printr-o oferta la care este disponibila achizitia unui vehicul custom pe server, ori diverse concursuri organizate de conducere.

In toate cazurile, vehiculul custom respecta conditiile aflate mai jos :

 

1.) Vehiculul nu o sa fie vandut catre alti jucatori si o sa fie detinut de voi pe cont in permanenta.

In caz contrar ca il vindeti, vehiculul e confiscat si sters, iar banii nu sunt dati inapoi. Nu exista nicio posibilitate de a va acorda inapoi banii sau vehiculul odata ce ati incalcat aceasta conditie.

2.) Acceptati ca, in cazul in care ati ales o marca de vehicul custom, care nu e insa prezenta pe server, sa nu aveti nicio problema daca pe viitor, pe server, se adauga o masina asemanatoare ca si marca/model cu vehiculul vostru. 

Adaugarea unui vehicul asemanator cu al vostru nu presupune ca acel vehicul va avea si detaliile custom cerute de dvs. pe vehicul. Nu se percepe inapoierea baniilor in cazul in care se adauga un vehicul asemanator cu al vostru si nu sunteti multumit de asta.

3.) Nu se accepta alte modificari fara plata la vehiculele custom odata ce modelul a fost implementat pe server dupa ce ati fost de acord cu modificariile aduse lui.

Exceptie face daca, modificarile sau elementele custom sunt buguite, au diverse probleme, ori consideram noi ca incalca anumite politici.

4.) Nu se percepe inapoierea baniilor daca cumva contul dvs. este banat sau accesul este restrictionat pe comunitate. Trebuie sa fiti constienti ca, de indata ce ati cumparat o oferta cu vehicul personal custom, trebuie sa aveti grija de contul dvs. si sa nu faceti prostii care sa duca la interzicerea accesului pe server. In caz ca sunteti banat permanent pe server, si nu reusiti sa luati unban in 7 zile, vehiculul o sa fie sters, banii nu se vor returna.

5.) Nu se vor aplica niciun tip de tratamente speciale ori favorizari pentru jucatorii care beneficiaza de oferta unei masini custom. Cei care indica ca vor sa beneficieze de asa ceva, ori care ridica problema ca ei trebuie sa fie favorizati intr-un anumit context, le este banat contul si sters vehiculul de pe joc fara inapoierea baniilor.

6.) Se permit ca vehicule custom orice tip de brand disponibil pe internet ca si mod / masina, cu exceptia : masiniilor de politie/ambulanta/jandarmerie/armata/pompierii/etc. Nu se accepta vehicule cu scris vulgar pe aceasta. Nu se accepta vehicule cu ilustratii porno / naziste / xenofobe / etc.

7.) Vehiculul respectiv nu trebuie sa depaseasca numarul de 10-12 MB.  Elementele custom ale sale pot fii : placuta personalizata, diverse obiecte custom pe el (dupa posibilitati), stickere, stickere de retele sociale (spre ex. va puteti pune instagramul pe masina), paintjob, etc. Diverse elemente custom pot avea un pret aparte pentru implementare in cazul in care presupun diverse operatiuni complexe de modificare.

8.) Vehiculele nu dispar de pe cont daca deveniti inactivi, insa aceasta regula poate suferii modificari, dar inainte de asta veti fii anuntati pe emailul contului cu privire la asta, daca este cazul. Perioade de inactivitate de cel putin 1 an/365 de zile.

9.) Orice modificare a acestor conditii o sa fie anuntata pe discord.gg/greenstone si aveti obligatia ca si beneficiar sa va tineti la curent cu modificariile aduse. 

10.) Alte modificari pot fii aduse ca sa completeze diverse ideei enuntate, ori sa fie adaugate obligatii noi.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...