GutaBalsam Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Numele contului banat:Guta Salut Deus.as dori si eu unban.imi e dor sa ma joc pe servarul tau .este vina prietenului meu dar imi cer mii de scuze din partea mea pentru tot ce a facut el dar si ce am facut eu accest servar ma invat sa nu mint si sa ma bucur de orice moment cand ma jucam.acest mesaj ti l scriu cu ochi in lacrimi deoarece am prea multe amintiri pe servarul tau de la inceput pana la sfarsit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 19 hours ago, GutaBalsam said: Numele contului banat:Guta Salut Deus.as dori si eu unban.imi e dor sa ma joc pe servarul tau .este vina prietenului meu dar imi cer mii de scuze din partea mea pentru tot ce a facut el dar si ce am facut eu accest servar ma invat sa nu mint si sa ma bucur de orice moment cand ma jucam.acest mesaj ti l scriu cu ochi in lacrimi deoarece am prea multe amintiri pe servarul tau de la inceput pana la sfarsit. Si cine e prietenul tau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutanu Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 vroiam sa sterg prima cerere deoarace am uitat cateva detali si nu gaseam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 On 7/27/2022 at 5:58 PM, Deus said: Si cine e prietenul tau? Tot nu mi-ai raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 t/c - lipsa de interes din partea celui care a depus cererea de unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts