RAZVAN_YTB Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 Numele contului banat :RAZVAN_YTB alte detali: am luat ban deoarece faceam rapiri fortate si nu am ascultat de admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutmarian Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 Ai incercat prima rapire aici dar am luat eu desynk. Aici ai intrebat daca doreste sa faca rp ai facut bine dar el daca a zis nu tu tot ai insistat, ti am spus sa te opresti Ti-am dat /disarm a 2 a oara ti am explicat imediat te ai dus la gun shop ai luat arme si ai incercat iarasi rapire Si daca nici a 3-a oara nu te ai potolit iti dai seama ca te am sanctionat, sunt om dar pana cand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZVAN_YTB Posted August 7, 2022 Author Report Share Posted August 7, 2022 si daca imi cer scuze si nu mai fac ma poti ajuta cu un unban deoarece eu plec pe data de 11 si ma intorc luna viitoare si nu ma mai pot juca Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZVAN_YTB Posted August 7, 2022 Author Report Share Posted August 7, 2022 si apropo era prietrenu meu pe cont Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutmarian Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 6 hours ago, RAZVAN_YTB said: si daca imi cer scuze si nu mai fac ma poti ajuta cu un unban deoarece eu plec pe data de 11 si ma intorc luna viitoare si nu ma mai pot juca Asa ai zis si pe server ca nu mai faci. 1 hour ago, RAZVAN_YTB said: si apropo era prietrenu meu pe cont Ai dat contu pe proprie raspundere, asta nu este treaba noastra cine era pe cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Astepti sa expire, sunt sigur ca dupa asta nu vei mai repeta greseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts