Soyeon Avakin Aka Ștefania Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 Numele contului banat : Karina. Poza cu banul (cand intrii pe server) : nu merge să intru că îmi dă erroare"You are Banned" Alte detalii : 23Code a primit ban permanent iar eu ii aveam contul adică și Ip-ul meu era conectat la contul lui. Ieri când am vrut să intru pe joc mi-a dat erroare cu "You are Banned". Nu am înjurat pe nimeni mai ales persoane din Staff asa că aș dori un unban că am primit DEGEABA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 4 hours ago, Soyeon Avakin Aka Ștefania said: Numele contului banat : Karina. Poza cu banul (cand intrii pe server) : nu merge să intru că îmi dă erroare"You are Banned" Alte detalii : 23Code a primit ban permanent iar eu ii aveam contul adică și Ip-ul meu era conectat la contul lui. Ieri când am vrut să intru pe joc mi-a dat erroare cu "You are Banned". Nu am înjurat pe nimeni mai ales persoane din Staff asa că aș dori un unban că am primit DEGEABA Done, verifica te rog daca iti mai apare banul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts