SkodaWRS Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 Numele contului banat : Peligro Poza cu banul (cand intrii pe server) : Sunt banat pe launcher Alte detalii : Salut Deus, salut comunitatea Green Stone, stiu ca asta este a "x" a cerere de unban, vreau prin a spune ca imi pare nespus de rau pentru greselile pe care le-am facut in trecut, jur ca nu se va mai intampla asa ceva, stiu am dat dovada de un comportament de 2 lei lasat de dorit, dar acum m-am gandit la ce prostie am facut si imi pare extrem de rau acum.. Daca se poate să-mi oferiti o sansa, va jur cu mana pe inima ca nu se va mai intampla asa ceva o să-mi văd de treaba mea, vă salut cu respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 3 hours ago, SkodaWRS said: Numele contului banat : Peligro Poza cu banul (cand intrii pe server) : Sunt banat pe launcher Alte detalii : Salut Deus, salut comunitatea Green Stone, stiu ca asta este a "x" a cerere de unban, vreau prin a spune ca imi pare nespus de rau pentru greselile pe care le-am facut in trecut, jur ca nu se va mai intampla asa ceva, stiu am dat dovada de un comportament de 2 lei lasat de dorit, dar acum m-am gandit la ce prostie am facut si imi pare extrem de rau acum.. Daca se poate să-mi oferiti o sansa, va jur cu mana pe inima ca nu se va mai intampla asa ceva o să-mi văd de treaba mea, vă salut cu respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts