Preafericitul Poc1 Posted December 7, 2022 Report Share Posted December 7, 2022 Numele tau: Margarit Marius Nume joc: Poc1Designer Cati ani ai?: 23 Unde locuiesti?: Bucuresti Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat simplu, pasionat de designul grafic bine inteles, insa si de automatizari, masini si gadgeturi. Mai multe va puteti da voi seama cum sunt pentru ca o persoana este cel mai bine caracterizata din exterior... De ce iti doresti functia de Designer?: Nu am mai deschis photoshop de 2 ani, e momentul sa mai exersez. Ce program si ce versiune a acestuia folosesti?: Adobe Illustrator CC 2014, Adobe Photoshop 2020, after effect 2023. Licentiate, bine-nteles. Ce experienta ai ca si Designer Graphic?: Am fost designer pe multe comunitati, precum t4p, og, ruby, b-hood, warframe, indungi (putin timp), prima lucrare in photoshop am facut-o parca prin 2014. Cateva lucrari (intre 4 si 7): aici majoritatea lucrarilor mele https://just4metin.ro/portofolii/portofoliu-swag-t42256.html Portofoliu (daca ai): Pe ce se bazeaza editurile/creatiile tale?: Nu am o tema anume, ce doreste clientul fac... Cat timp disponibil ai pentru aceasta functie ?: suficient. Alte informatii: Mersi ca ai citit tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DariusKill3R Posted December 7, 2022 Report Share Posted December 7, 2022 Salut, te rog sa imi lasi discordul tau pentru a iti explica cateva lucruri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DariusKill3R Posted December 9, 2022 Report Share Posted December 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts