Drex Posted January 19 Report Share Posted January 19 Cereri-unban Numele contului banat :Dex Poza cu banul (cand intrii pe server) : Alte detalii :Salut Deus. Imi cer scuze In fata ta si a celor care au fost deranjati de spamul masiv facut de mine. Chiar nu mi am dat seama de gravitatea acestui spam. Ma enervasem foarte tare pentru ca luasem din greseala o masina la restock pe care nimeni nu o cumpara si am pierdut multi bani. Sper sa ma poti ierta... Accept orice sanctiune pe care mi o vei acorda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 22 Report Share Posted January 22 On 1/19/2023 at 10:32 PM, Drex said: Cereri-unban Numele contului banat :Dex Poza cu banul (cand intrii pe server) : Alte detalii :Salut Deus. Imi cer scuze In fata ta si a celor care au fost deranjati de spamul masiv facut de mine. Chiar nu mi am dat seama de gravitatea acestui spam. Ma enervasem foarte tare pentru ca luasem din greseala o masina la restock pe care nimeni nu o cumpara si am pierdut multi bani. Sper sa ma poti ierta... Accept orice sanctiune pe care mi o vei acorda! Esti de acord cu mute 120 de minute pentru spam excesiv in loc de ban permanent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drex Posted January 23 Author Report Share Posted January 23 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted January 24 Report Share Posted January 24 23 hours ago, Drex said: Da Vezi daca iti mai apare ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drex Posted January 24 Author Report Share Posted January 24 Tot imi apare ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts