Matura1994 Posted March 3 Report Share Posted March 3 Nume discord (cu #) :$neaXx#0027 Nume server :sneaX Nume anterioare pe server/comunitate : Shoothate,Matura1994 Varsta :14 ani Hobbyuri :Imi place sa fac desene din creion,sa ma joc in fata calculatorului jocuri video si sa joc fotball Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?:Vreau sa ajut oamenii care au nevoie de ajutor Cum poti intra pe GreenStone ?Pentru a te juca este nevoie sa descarci launcherul de pe site dowloand.g-stone.ro Ce windows ai ?Am windows 10 Home Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? :In windows 7 am mai putine cunostinta da pot sa zic ca ma pricep,la windows 10 stiu doar chestiile de baza. Ce experienta ai in programul TeamViewer ?:Am ceva experienta chiar daca nu il folosesc zi de zi Ai telefon ? Daca da, ce telefon?:Da,am un OPPO A54S Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?:Stiu sa rezolv problema radmir,cea cu 0 3.7 si problema de nu te lasa sa intrii in joc Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:In launcher ai o rotita apesi pe ea si vezi 3 puncte apasam pe ea si cautam locatia unde aveti gtau dupa ce l-am gasit apasam pe el de 2 ori si selectam gs_resources Ai citit regulamentul de Support Team ? :Da Spune o comanda pe care o poti folosii in support la tickete de pe discord ce sa afiseze informatii despre probleme : ,,Voichechat,, care afiseaza informatii legate despre voichechat Ce faci in cazul in care nu stii ce trebuie facut la un ticket ? O sa intreb un membru sa ma ajute cu aceea problema,dar mai bine ar fii un rank mai mare Doresti ca pe viitor sa ajungi Helper dupa Support Team ? :Da,as dorii pe viitor sa ajung helper Care pot fi cauzele pentru 'Server Close Connection'' cand un jucator intra pe server ?:Poate sa aibe un VPN pe care nu il accepta launcherul,Conexiune foarte slaba la net si cand greseste parola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukey Posted March 16 Report Share Posted March 16 Din pacate toate locurile libere au fost ocupate. Poti aplica pe viitor cand o sa fie aplicatile deschise din nou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts