Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

Owner

GreenStone Community

Cerere support-sneaX

Recommended Posts

Nume discord (cu #) :$neaXx#0027

Nume server :sneaX

Nume anterioare pe server/comunitate : Shoothate,Matura1994

Varsta :14 ani

Hobbyuri :Imi place sa fac desene din creion,sa ma joc in fata calculatorului jocuri video si sa joc fotball

Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?:Vreau sa ajut oamenii care au nevoie de ajutor

Cum poti intra pe GreenStone ?Pentru a te juca este nevoie sa descarci launcherul de pe site dowloand.g-stone.ro

Ce  windows ai ?Am windows 10 Home

Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? :In windows 7 am mai putine cunostinta da pot sa zic ca ma pricep,la windows 10 stiu doar chestiile de baza.

Ce experienta ai in programul TeamViewer  ?:Am ceva experienta chiar daca nu il folosesc zi de zi

Ai telefon ? Daca da, ce telefon?:Da,am un OPPO A54S

Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?:Stiu sa rezolv problema radmir,cea cu 0 3.7 si problema de nu te lasa sa intrii in joc

Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:In launcher ai o rotita apesi pe ea si vezi 3 puncte apasam pe ea si cautam locatia unde aveti gtau dupa ce l-am gasit apasam pe el de 2 ori si selectam gs_resources

Ai citit regulamentul de Support Team ? :Da

Spune o comanda pe care o poti folosii in support la tickete de pe discord  ce sa afiseze informatii despre probleme : ,,Voichechat,, care afiseaza informatii legate despre voichechat

Ce faci in cazul in care nu stii ce trebuie facut la un ticket ? O sa intreb un membru sa ma ajute cu aceea problema,dar mai bine ar fii un rank mai mare

Doresti ca pe viitor sa ajungi Helper dupa Support Team ? :Da,as dorii pe viitor sa ajung helper

Care pot fi cauzele pentru 'Server Close Connection'' cand un jucator intra pe server ?:Poate sa aibe un VPN pe care nu il accepta launcherul,Conexiune foarte slaba la net si cand greseste parola 

• 2 weeks later...
  • Dukey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...