AlinAdv Grown Posted March 16 Report Share Posted March 16 Numele contului banat : Bubulinas Poza cu banul (cand intrii pe server) : https://imgur.com/igWp2e6 Alte detalii : Salut staff-ul G-STONE, am o mica mare problema , vreau sa explic mai pe scurt, in seara asta de 16.03.2023 am fost banat pentru reclama, problema care este , eu mi-am chemat 3 prieteni la mine sa ne jucam fifa , dupa ce ne-am jucat fifa am intrat putin pe server-ul G-STONE , sa prind bonusul de la ora 22:00 , bun Am luat bonusul si eu in acel timp un prieten de al meu a vazut ca seamana server-ul cu nu stiu ce server, si de acolo a inceput sa vorbeasca cu un baiat nu stiu cine e , si a pronuntat ceva nume pe server , si am primit ban ip pentru reclama, eu care nu am fost la pc in acel moment, cu stima si respect din partea mea pentru aceasta comunitatea pe care o iubesc foarte mult, doar ca din cauza unui "prieten " am primit ban permanent , va implor din tot sufleteul meu sa ma pot intoarcea din nou pe aceasta comunitate ca tare e frumoasa! Nu as face asa ceva in viata mea.... Vreau doar unban ca stiu ca am luat degeaba :(( Efectiv imi doream sa ajung cineva pe aceasta comunitate :(( Va implorr Staff-ul G-STONE :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted March 17 Report Share Posted March 17 14 hours ago, AlinAdv Grown said: Numele contului banat : Bubulinas Poza cu banul (cand intrii pe server) : https://imgur.com/igWp2e6 Alte detalii : Salut staff-ul G-STONE, am o mica mare problema , vreau sa explic mai pe scurt, in seara asta de 16.03.2023 am fost banat pentru reclama, problema care este , eu mi-am chemat 3 prieteni la mine sa ne jucam fifa , dupa ce ne-am jucat fifa am intrat putin pe server-ul G-STONE , sa prind bonusul de la ora 22:00 , bun Am luat bonusul si eu in acel timp un prieten de al meu a vazut ca seamana server-ul cu nu stiu ce server, si de acolo a inceput sa vorbeasca cu un baiat nu stiu cine e , si a pronuntat ceva nume pe server , si am primit ban ip pentru reclama, eu care nu am fost la pc in acel moment, cu stima si respect din partea mea pentru aceasta comunitatea pe care o iubesc foarte mult, doar ca din cauza unui "prieten " am primit ban permanent , va implor din tot sufleteul meu sa ma pot intoarcea din nou pe aceasta comunitate ca tare e frumoasa! Nu as face asa ceva in viata mea.... Vreau doar unban ca stiu ca am luat degeaba :(( Efectiv imi doream sa ajung cineva pe aceasta comunitate :(( Va implorr Staff-ul G-STONE :(( 240 de minute mute si ai unban, de acord? Dar sa nu mai faci asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinAdv Grown Posted Saturday at 09:39 PM Author Report Share Posted Saturday at 09:39 PM Da Multumesc foarte multe Iubesc Aceasta Comunitate Imi poti debana contul? Nickname: Bubulinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinAdv Grown Posted Sunday at 09:29 PM Author Report Share Posted Sunday at 09:29 PM @Deusimi poti acorda sanctiunea? Te rog frumos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted Monday at 11:55 AM Report Share Posted Monday at 11:55 AM 14 hours ago, AlinAdv Grown said: @Deusimi poti acorda sanctiunea? Te rog frumos? Unban acordat, si puse alea 240 de minute mute, sa nu se mai intample asta cu reclama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts