Ionut Ionutz Posted September 30, 2023 Report Share Posted September 30, 2023 Nickname server : IonutzIonut14. Nicknameuri anterioare : Nu mai tin minte exact pentru ca l-am avut pentru o perioada foarte scurta, dupa am revenit la nickname-ul pe care l-am avut prima data cand m-am apucat de acest server. Nume real : Ionut. Unde locuiesti : Locuiesc in Baia Mare, judetul Maramures. Varsta : 16 ani. Hobby-uri : Imi place sa petrec timpul prin oras, sa ma joc la PC, si sa ascult muzica. La ce factiune doresti lider : Doresc lider la factiunea SMURD. De ce doresti lider : Doresc lider la aceasta factiune deoarece am fost membru in SMURD si mi-a placut factiunea, si imi place cu ce se ocupa, si ma consider capabil pentru aceasta functie in cadrul acestui departament deoarece sunt responsabil, imi asum orice actiune pe care o fac, sunt descurcaret. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Consider ca scopul acestei factiuni este de a salva oamenii, acordarea primului ajutor unei persoane ce este ranita, cu stingerea incendiilor, intervenirea la apelurile 112 si cu organizarea RolePlay-urilor. Ce calitati ai: Sunt rabdator, am rabdare destul de mult, responsabil, punctual, intelegator, si serios. Ce defecte ai: Ma enervez repede uneori. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa fie serios, sa nu fie un om jignitor/batjocoritor. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Ma face sa il urasc daca efectiv isi bate joc aiurea de persoane, le jigneste, nu are un comportament ok, si se crede mai presus ca altii. Ce inseamna RolePlay : "RolePlay" este asemanatoare cu realitatea, doar ca actiunile se petrec intr-un joc. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim o activitate pe luna. Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur. Ai citit regulamentul liderilor ? : Da, am citit regulamentul liderilor. Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Se verifica folosind comanda [/factionpanel - > View Pending CV]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Minim 14 zile. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Pot organiza RolePlay de tip: Accident cu victime multiple, unde va fi nevoie de multe ambulante/descarcerare daca este nevoie, benzinarie in flacari, incendiu de vegetatie. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : IonutzIonut14 s-a alaturat in orasul GreenStone acum 4 ani, fiind nou in oras acesta si-a cautat un serviciu bun, bine platit, acesta s-a alaturat Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta GreenStone, devenind voluntar apoi avansat in grad, acesta a salvat foarte multe persoane, si participand la incendii. Dupa mult timp acesta s-a decis sa isi dea demisia, incercand si alt job, urmatorul job fiind Politist, s-a alaturat Ministerului Afacerilor Interne, dupa probele sustinute si rezultatele reusite. A petrecut mult timp ca Agent in cadrul politiei, urmand sa avanseze in ultimul grad fiind Comisar Sef. El avand foarte multa experienta acumulata in acest timp, aproximativ 9 luni, acesta a fost avansat la gradul de Chestor Sef, subliderul politiei, si-a continuat cariera de sublider luni bune. Acesta a decis sa isi dea demisia din cauza unor probleme personale. Dupa putin timp a decis sa reintre in politie din cauza ca ii placea foarte mult politia, acesta a promovat probele si a ajuns din nou Agent unde dupa 2 saptamani a fost avansat din nou la gradul de Chestor Sef, din cauza experientei acumulata in ultimul timp, urmand sa isi continue cariera in continuare. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Calitatile pe care ar trebui sa le ai la acesta factiune sunt: responsabilitatea, punctualiatea, spiritul de echipa, cooperarea (conteaza mult), si activitatea, ce consta in preluarea fiecarui apel 112, actionarea la accidente si la stingerea incendiilor in cel mai scurt timp posibil. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 de zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Se acorda rank up la rank 2 dupa 14 zile fara vreo sanctiune cum ar fi FW. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul se alege daca are minim 10 zile in factiune, sa fie acea persoana de incredere, responsabila, ascultatoare. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Va fi demis cu 30FP pentru neefectuarea raportului in prima sa saptamana. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, nu se accepta asa ceva. Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Duminica liderul trebuie sa se ocupe de rapoartele membrilor, sa ofere rapoartele membrilor managerului pentru a se putea realiza salariile, dupa ce managerul efectueaza rapoartele trimise de catre lider, liderul trimite salariile membrilor prin F-Tokens folosind [/convertftokens] apoi [/sendftokens]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozmin. Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 On 9/30/2023 at 5:27 PM, Ionut Ionutz said: Nickname server : IonutzIonut14. Nicknameuri anterioare : Nu mai tin minte exact pentru ca l-am avut pentru o perioada foarte scurta, dupa am revenit la nickname-ul pe care l-am avut prima data cand m-am apucat de acest server. Nume real : Ionut. Unde locuiesti : Locuiesc in Baia Mare, judetul Maramures. Varsta : 16 ani. Hobby-uri : Imi place sa petrec timpul prin oras, sa ma joc la PC, si sa ascult muzica. La ce factiune doresti lider : Doresc lider la factiunea SMURD. De ce doresti lider : Doresc lider la aceasta factiune deoarece am fost membru in SMURD si mi-a placut factiunea, si imi place cu ce se ocupa, si ma consider capabil pentru aceasta functie in cadrul acestui departament deoarece sunt responsabil, imi asum orice actiune pe care o fac, sunt descurcaret. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Consider ca scopul acestei factiuni este de a salva oamenii, acordarea primului ajutor unei persoane ce este ranita, cu stingerea incendiilor, intervenirea la apelurile 112 si cu organizarea RolePlay-urilor. Ce calitati ai: Sunt rabdator, am rabdare destul de mult, responsabil, punctual, intelegator, si serios. Ce defecte ai: Ma enervez repede uneori. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa fie serios, sa nu fie un om jignitor/batjocoritor. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Ma face sa il urasc daca efectiv isi bate joc aiurea de persoane, le jigneste, nu are un comportament ok, si se crede mai presus ca altii. Ce inseamna RolePlay : "RolePlay" este asemanatoare cu realitatea, doar ca actiunile se petrec intr-un joc. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim o activitate pe luna. Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur. Ai citit regulamentul liderilor ? : Da, am citit regulamentul liderilor. Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Se verifica folosind comanda [/factionpanel - > View Pending CV]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Minim 14 zile. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Pot organiza RolePlay de tip: Accident cu victime multiple, unde va fi nevoie de multe ambulante/descarcerare daca este nevoie, benzinarie in flacari, incendiu de vegetatie. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : IonutzIonut14 s-a alaturat in orasul GreenStone acum 4 ani, fiind nou in oras acesta si-a cautat un serviciu bun, bine platit, acesta s-a alaturat Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta GreenStone, devenind voluntar apoi avansat in grad, acesta a salvat foarte multe persoane, si participand la incendii. Dupa mult timp acesta s-a decis sa isi dea demisia, incercand si alt job, urmatorul job fiind Politist, s-a alaturat Ministerului Afacerilor Interne, dupa probele sustinute si rezultatele reusite. A petrecut mult timp ca Agent in cadrul politiei, urmand sa avanseze in ultimul grad fiind Comisar Sef. El avand foarte multa experienta acumulata in acest timp, aproximativ 9 luni, acesta a fost avansat la gradul de Chestor Sef, subliderul politiei, si-a continuat cariera de sublider luni bune. Acesta a decis sa isi dea demisia din cauza unor probleme personale. Dupa putin timp a decis sa reintre in politie din cauza ca ii placea foarte mult politia, acesta a promovat probele si a ajuns din nou Agent unde dupa 2 saptamani a fost avansat din nou la gradul de Chestor Sef, din cauza experientei acumulata in ultimul timp, urmand sa isi continue cariera in continuare. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Calitatile pe care ar trebui sa le ai la acesta factiune sunt: responsabilitatea, punctualiatea, spiritul de echipa, cooperarea (conteaza mult), si activitatea, ce consta in preluarea fiecarui apel 112, actionarea la accidente si la stingerea incendiilor in cel mai scurt timp posibil. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 de zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Se acorda rank up la rank 2 dupa 14 zile fara vreo sanctiune cum ar fi FW. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul se alege daca are minim 10 zile in factiune, sa fie acea persoana de incredere, responsabila, ascultatoare. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Va fi demis cu 30FP pentru neefectuarea raportului in prima sa saptamana. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, nu se accepta asa ceva. Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Duminica liderul trebuie sa se ocupe de rapoartele membrilor, sa ofere rapoartele membrilor managerului pentru a se putea realiza salariile, dupa ce managerul efectueaza rapoartele trimise de catre lider, liderul trimite salariile membrilor prin F-Tokens folosind [/convertftokens] apoi [/sendftokens]. Acceptat, contact me pe discord pentru detalii despre test. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts