Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Aplicatie Lider MAPN - gogean.wrld


gogean.wrld

Recommended Posts

Nickname server : Activez in momentul de fata pe aceasta comunitate ca si "gogean.wrld".

Nicknameuri anterioare : Am mai activat si ca "MarianGog".

Nume real : Numele meu real este Gogean Marian.

Unde locuiesti : Locuiesc in comuna Campuri, din judetul Vrancea.

Varsta : Am varsta de 15 ani.

Hobby-uri : Principalele mele hobby-uri sunt: fotbalul si IT-UL (partea hardware si putin din partea software).

La ce factiune doresti lider : Doresc functia de lider la factiunea Ministerul Apararii Nationale.

De ce doresti lider : Deoarece este o functie serioasa si foarte importanta pentru server, as dori sa evoluez departamentele si comunitatea acestui server !

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: De a apara si gestiona unele lucruri din tara(server) !

Ce calitati ai: Am mai multe calitati, cele mai remarcate : seriozitatea, socializarea, stiu sa lucrez in echipa, gandirea rapida, aplanarea problemelor si gestionarea situatilor critice !

Ce defecte ai: La fel ca si calitatile, sunt mai multe, dar cel mai remarcat defect al meu este ca pun suflet, orice fac, cu oricine vorbesc, pun suflet si uneori pot deveni plictisitor sau enervant cu implicarea mea.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Un om sa il pot considera prieten trebuie sa fie in primul rand de treaba cu toata lumea, sa pot avea baza in el si saritor !

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu prea suport la oameni arogantele, vorbitul fara niciun rost, fac si eu asta, de asta incerc sa ma schimb, insa urasc oamenii ce vor neaparat sa fie bagati in seama prin tot felul de gesturi.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay este un joc in care fiecare participant isi asuma rolul unui personaj dintr-o lume fictiva. Actiunile jucatorilor fiind decise pe baza unor reguli(in cazul de fata pe regulile din realitate).

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Ca lider poti organiza maxim 1 RolePlay pe saptamana.

Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Desigur.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Aplicatiile la factiune se verifica prin comanda [/factionpanel -> View Pending CV].

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Un jucator are nevoie de minim 14 zile pentru a iesi din factiune fara "Faction Punish".

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Pot organiza Roleplay-uri de tip: paint si activitatii conform factiunii.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : gogean.wrld este un cetatean destul de responsabil venit in GS State din Liberty City si care isi doreste sa evolueze aici, isi doreste sa atinga un nivel destul de ridicat, sa ajute GS State pe cat de mult posibil, nu se lasa batut usor, la inceput a fost un cetatean putin neserios, dandu-si seama de ce planuri are si incepand sa se schimba, este sigur pe el de ce va face in viitor si este pe cale sa revolutioneze tot ce poate.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Calitatile pe care le presupune Ministerul Apararii Nationale sunt: seriozitatea, sangele rece, lucrarea in echipa, ambitia, curajul si aventura.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Mandatul unui lider dureaza minim 70 de zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: De la rank 1 la rank 2 se da rank up la 14 zile daca jucatorul nu are FW, daca are se adauga cate 7 zile.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul este ales dupa seriozitatea, implicare si devotamentul acestuia hotarat de lider, acesta poate fi ales dupa 12 zile printr-un test !

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta primeste "Uninvite" !

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, acest lucru nu este permis.

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Sa isi anunte membrii sa isi faca un ticket cu raport-ul sau pana la o ora anume, apoi sa-l posteze pe A.F GreenStone specificand data si ora.

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...