Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Aplicatie Lider MApN - Eduu


Eduu

Recommended Posts

Nickname server : Eduu

Nicknameuri anterioare : Nu am avut.

Nume real : Eduard Bura.

Unde locuiesti : Locuiesc in judetul Iasi.

Varsta : Luna viitoare fac 18 ani.

Hobby-uri : Ca hobby-uri am kickboxul, calculatoarele, dar si iesirile cu prietenii seara.

La ce factiune doresti lider : Doresc lider la factiunea MApN.

De ce doresti lider : Deoarece am mai fost co-lider si lider in trecut, si consider ca am experienta necesara pentru a ma descurca cu o astfel de functie.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Din punctul meu de vedere, scopul aceste factiuni este de a proteja cetatenii orasului GreenStone de pericolele eminente aflate la orice pas.

Ce calitati ai: Pot spune ca sunt implicat si perseverent in ceea ce fac, ma consider o persoana inteligenta, o persoana cu simtul umorului, dar si serioasa cand este necesar.

Ce defecte ai: Ca un prim defect as zice  nervii. Imi ies din fire destul de usor, insa ma pot controla si imi pot reveni repede. Ca un al 2 - lea defect as zice lenea, sunt o persoana destul de lenesa si in viata de zi cu zi, insa cand am un lucru de facut las leneveala deoparte si rezolv problema.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : In primul rand, sa nu fie fals, vreau sa imi spuna in fata orice lucru il deranjeaza la mine, asa cum si eu o sa o fac. De asemenea, sa fie si punctual, daca spune ca face un lucru sa il faca si sa nu caute scuze.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Cand se lauda foarte mult, cand nu isi asuma greselile facute, cand da vina pe altcineva desi el e cel vinovat. Astfel de persoane, ma fac sa-mi pierd orice urma de interes si de empatie pe care am avut-o asupra lor.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay simnifica o simulare a realitatii, transpusa intr-un joc video.

Cate RolePlay trebuie sa organizer pe saptamana ca lider : Ca lider, trebuie sa organizezi minim 1 roleplay lunar.

Ai citit regulamentul serverului ? : Da, l-am citit.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da, l-am citit.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Prin comanda: [/factionpanel --> View Pending CV --> ACCEPTA/RESPINGE, daca CV-ul indeplineste/nu indeplineste criteriile necesare.]

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Acesta are nevoie de minimum 14 zile.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Un roleplay de antrenament cu factiunea, un roleplay 1vs1 Deagle, un roleplay alaturi de M.A.I/jandarmerie in care prindem mafia rusa la transportul de materiale/droguri/arme, etc.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Eduu este un cetatean Greenstone, venit in urma cu 1 an si 8 luni in acest oras, dea lungul timpului, acesta a incercat diferite meserii, cum ar fi cea de paramedic, cea de militar, cea de Jandarm. Din pacate, acesta intrand in niste anturaje proaste cu mafiotii, a devenit unul de al lor, astfel apucandu-se de treburi ilegale. Peste ceva timp, acesta si-a dat seama singur de cea ce face, si a revenit la partea buna a orasului, acesta fiind Chestor Sef in cadrul Ministerului Afacerilor de Interne la momentul actual.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Aceasta factiune presupune sa fii activ, sa fii rabdator, sa ai bun simt si sa oferi respect.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Acesta dureaza minim 70 de zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Rank up de la 1 la 2 se da la 14 zile petrecute in factiune.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Acesta trebuie sa aiba minimum 10 zile petrecute in factiune, sa aiba raport complet, sa nu fi facut probleme in alte factiuni, sa aiba LP-ul si FH-ul bun, sa nu aiba sanctiuni recente, sa fie descurcaret si respectuos.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta primeste uninvite din factiune cu 30fp + 10fp per fw (daca are), de asemenea primeste si blacklist la factiune.

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Sub nicio forma nu este permis acest lucru.

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Acesta trebuie sa verifice rapoartele membrilor, sa faca poza la acestea, sa le trimita mai departe managerului pe canalul respectiv unde se trimit rapoartele, apoi sa sanctioneze membrii cu rapoartele incomplete sau neefectuate iar in cele din urma, sa reseteze rapoartele.

Link to comment
Share on other sites

 • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...