RaulYT Posted May 7, 2024 Report Share Posted May 7, 2024 Nickname server : Raulyka Nicknameuri anterioare : GTR, RaulYT, []Raul si multe altele Nume real : Oancea Raul Unde locuiesti : In localitatea Busteni judetul Prahova. Varsta : 16 ani Hobby-uri : Masinile si tot ce este legat de acestea. La ce factiune doresti lider : Ministerul Apararii Nationale De ce doresti lider : Doresc lider la aceasta factiune pentru ca este cea in care ma descurc cel mai bine si care imi este la suflet. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul acestei factiuni este acela de a aresta jucatorii cu wanted, de a face roleplay-uri si de a te distra. Ce calitati ai: Stiu sa vorbesc cu lumea frumos si stiu sa ajut foarte mult persoanele neajutorate. Ce defecte ai: Ma enervez cam repede din chestii mici si vorbesc cateodata cam urat dar acest lucru am inceput sa il mai micsorez. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Un om il consider prieten atunci cand e alaturi de mine mereu cand am nevoie si nu ma lasa la greu. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa minta foarte mult si sa fie arogant. Ce inseamna RolePlay : Roleplay este atunci cand tu imiti o actiune pe care o poti face in viata reala pe joc. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Maxim o activitate. Ai citit regulamentul serverului ? : Da Ai citit regulamentul liderilor ? :Da Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Folosind comanda [/factionpanel]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : 14 zile Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Depinde de cat timp voi avea. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Raul este un cetatean de rand care s-a nascut sarac in satul Calcutta. El are in prezent 21 de ani, o sotie foarte frumoasa si 2 copii dragalasi. Povestea acestuia incepe pe la varsta de 15 ani cand a inceput sa isi dea seama ca daca nu va muncii nu va avea bani sa isi intemeieze o familie si nu va avea cum sa isi indeplineasca visul de cand era mic. Acesta a inceput sa faca bani prin tot felul de metode legale fara reusita pana cand a dat de cryptomonede. Acesta a inceput trading-ul si, la 19 ani si-a deschis propria lui firma de vanzare de masini. La 21 de ani se poate mandrii cu o avere de aproximativ 500.000.000$ in bani si masini. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Eu cred ca aceasta factiune are nevoie de un lider prietenos care se poate intelege cu membrii fara a fii nevoie de aplicarea sanctiunilor. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 de zile minim. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Sa aiba minim 10 zile, activitate si rapoarte complete. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta primeste uninvite pentru primul raport incomplet Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Sa faca screenshot la toate rapoartele membrilor lui, sa le puna pe discord, si sa reseteze raportul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozmin. Posted May 10, 2024 Report Share Posted May 10, 2024 On 5/7/2024 at 4:22 PM, RaulYT said: Nickname server : Raulyka Nicknameuri anterioare : GTR, RaulYT, []Raul si multe altele Nume real : Oancea Raul Unde locuiesti : In localitatea Busteni judetul Prahova. Varsta : 16 ani Hobby-uri : Masinile si tot ce este legat de acestea. La ce factiune doresti lider : Ministerul Apararii Nationale De ce doresti lider : Doresc lider la aceasta factiune pentru ca este cea in care ma descurc cel mai bine si care imi este la suflet. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul acestei factiuni este acela de a aresta jucatorii cu wanted, de a face roleplay-uri si de a te distra. Ce calitati ai: Stiu sa vorbesc cu lumea frumos si stiu sa ajut foarte mult persoanele neajutorate. Ce defecte ai: Ma enervez cam repede din chestii mici si vorbesc cateodata cam urat dar acest lucru am inceput sa il mai micsorez. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Un om il consider prieten atunci cand e alaturi de mine mereu cand am nevoie si nu ma lasa la greu. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa minta foarte mult si sa fie arogant. Ce inseamna RolePlay : Roleplay este atunci cand tu imiti o actiune pe care o poti face in viata reala pe joc. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Maxim o activitate. Ai citit regulamentul serverului ? : Da Ai citit regulamentul liderilor ? :Da Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Folosind comanda [/factionpanel]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : 14 zile Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Depinde de cat timp voi avea. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Raul este un cetatean de rand care s-a nascut sarac in satul Calcutta. El are in prezent 21 de ani, o sotie foarte frumoasa si 2 copii dragalasi. Povestea acestuia incepe pe la varsta de 15 ani cand a inceput sa isi dea seama ca daca nu va muncii nu va avea bani sa isi intemeieze o familie si nu va avea cum sa isi indeplineasca visul de cand era mic. Acesta a inceput sa faca bani prin tot felul de metode legale fara reusita pana cand a dat de cryptomonede. Acesta a inceput trading-ul si, la 19 ani si-a deschis propria lui firma de vanzare de masini. La 21 de ani se poate mandrii cu o avere de aproximativ 500.000.000$ in bani si masini. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Eu cred ca aceasta factiune are nevoie de un lider prietenos care se poate intelege cu membrii fara a fii nevoie de aplicarea sanctiunilor. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 de zile minim. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La 14 zile. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Sa aiba minim 10 zile, activitate si rapoarte complete. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta primeste uninvite pentru primul raport incomplet Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Sa faca screenshot la toate rapoartele membrilor lui, sa le puna pe discord, si sa reseteze raportul. Contact me pe discord pentru test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts