Darwin._. Posted May 7, 2024 Report Share Posted May 7, 2024 Nickname server: Darwin._. Nickname-uri anterioare: - Nume real: Grigore Rares Unde locuiești: Locuiesc în județul Argeș, municipiul Câmpulung Muscel. Vârsta: Am 15 ani. Hobby-uri: Fotbalul si jocurile video. La ce factiune dorești lider: In departamentul MApN. De ce dorești lider: Deoarece este o pozitie ce multi o doresc, si ce merita foarte mult respect, ceea ce eu incerc sa le ofer tuturor. Este o functie ce eu mereu mi-am dorit-o. Care consideri că este scopul acestei factiuni?: Scopul acestei factiuni este de a le arata cetatenilor ca indiferent de situatie, acestia sunt aparati de catre soldatii GreenStone-ului. Ce calități ai: Consider că sunt înțelegător, de ajutor, răbdător și un om de încredere. Ce defecte ai: Uneori, simt că răbufnesc repede și am obiceiul să urmez mai mult propriile preferințe în detrimentul celor ale altora Ce îți place la un om pentru a-l considera prieten: Pentru ca cineva să-mi fie prieten, trebuie să fie loial. Ce nu îți place la un om și te face să îl urăști: Nu suport oamenii care au aere, sunt prea plini de sine. Ce înseamnă RolePlay: Pentru mine, RolePlay-ul reprezintă capacitatea de a intra în pielea personajului și de a face interacțiuni cât mai autentice și credibile. Câte RolePlay-uri trebuie să organizezi pe săptămână ca lider: Minim unul. Ai citit regulamentul serverului?: Da, l-am citit. Ai citit regulamentul liderilor?: Da. Cum se verifică aplicațiile la factiune?: Folosind comanda "/factionpanel" și selectând secțiunea "View pending CVs". Câte zile are nevoie un jucător să poată ieșii din factiune fără FP: Minim 14 zile în factiunea respectivă. Ce RolePlay-uri poți organiza la factiunea la care dorești lider: Accidente feroviare/rutiere/aviatice, incendii(protejarea zonei), salvarea oamenilor rapiti, protejarea zonelor in urma unui furt, etc. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Darwin._. este un locuitor vechi al GreenStone-ului, sosind din Las Venturas și stabilindu-se într-un mic sat lângă Cetatea Brașovului. A avut diverse roluri în oraș, printre care tester pentru Mafia Rusă și medic în cadrul I.S.U. - SMURD. Își câștigă traiul ca șofer de camion și taxi. A fost implicat și în Ministerul Afacerilor Interne, contribuind la competițiile între facțiuni și la salvarea oamenilor din situații critice. După o perioadă petrecută în alt oraș, s-a întors în GreenStone și a devenit un nume cunoscut în Jandarmerie și Mafia Rusă. În prezent, își dorește să-și recapete influența în oraș, astfel încât să poată ajuta comunitatea. Ce calități crezi că presupune factiunea unde dorești lider?: Un lider al Ministerului Apararii Nationale ar trebui să fie de ajutor membrilor săi, să le arate cum ar trebui sa fie modelul perfect de General, si un exemplu de urmat. Cât zile durează un mandat de lider?: 70 de zile. La câte zile se dă rank up de la rank 1 la 2?: La 14 zile. Cum se alege co-liderul? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul trebuie sa dea dovada de incredere, acesta fiind ajutorul liderului. Dacă un membru de rank 1 în prima sa săptămână de activitate nu face raportul, ce primește?: Primeste Uninvite, cu FP. Se acceptă ca un lider să îi ceară unui membru din factiune să părăsească factiunea?: Nu. Ce trebuie să facă liderul în ziua de Duminică în privința raportului și salarizării?: Trebuie sa predea raportul pe sectiunea "Predare-Raport", sa le reseteze, si sa ofere salariile membrilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozmin. Posted May 10, 2024 Report Share Posted May 10, 2024 On 5/7/2024 at 4:50 PM, Darwin._. said: Nickname server: Darwin._. Nickname-uri anterioare: - Nume real: Grigore Rares Unde locuiești: Locuiesc în județul Argeș, municipiul Câmpulung Muscel. Vârsta: Am 15 ani. Hobby-uri: Fotbalul si jocurile video. La ce factiune dorești lider: In departamentul MApN. De ce dorești lider: Deoarece este o pozitie ce multi o doresc, si ce merita foarte mult respect, ceea ce eu incerc sa le ofer tuturor. Este o functie ce eu mereu mi-am dorit-o. Care consideri că este scopul acestei factiuni?: Scopul acestei factiuni este de a le arata cetatenilor ca indiferent de situatie, acestia sunt aparati de catre soldatii GreenStone-ului. Ce calități ai: Consider că sunt înțelegător, de ajutor, răbdător și un om de încredere. Ce defecte ai: Uneori, simt că răbufnesc repede și am obiceiul să urmez mai mult propriile preferințe în detrimentul celor ale altora Ce îți place la un om pentru a-l considera prieten: Pentru ca cineva să-mi fie prieten, trebuie să fie loial. Ce nu îți place la un om și te face să îl urăști: Nu suport oamenii care au aere, sunt prea plini de sine. Ce înseamnă RolePlay: Pentru mine, RolePlay-ul reprezintă capacitatea de a intra în pielea personajului și de a face interacțiuni cât mai autentice și credibile. Câte RolePlay-uri trebuie să organizezi pe săptămână ca lider: Minim unul. Ai citit regulamentul serverului?: Da, l-am citit. Ai citit regulamentul liderilor?: Da. Cum se verifică aplicațiile la factiune?: Folosind comanda "/factionpanel" și selectând secțiunea "View pending CVs". Câte zile are nevoie un jucător să poată ieșii din factiune fără FP: Minim 14 zile în factiunea respectivă. Ce RolePlay-uri poți organiza la factiunea la care dorești lider: Accidente feroviare/rutiere/aviatice, incendii(protejarea zonei), salvarea oamenilor rapiti, protejarea zonelor in urma unui furt, etc. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Darwin._. este un locuitor vechi al GreenStone-ului, sosind din Las Venturas și stabilindu-se într-un mic sat lângă Cetatea Brașovului. A avut diverse roluri în oraș, printre care tester pentru Mafia Rusă și medic în cadrul I.S.U. - SMURD. Își câștigă traiul ca șofer de camion și taxi. A fost implicat și în Ministerul Afacerilor Interne, contribuind la competițiile între facțiuni și la salvarea oamenilor din situații critice. După o perioadă petrecută în alt oraș, s-a întors în GreenStone și a devenit un nume cunoscut în Jandarmerie și Mafia Rusă. În prezent, își dorește să-și recapete influența în oraș, astfel încât să poată ajuta comunitatea. Ce calități crezi că presupune factiunea unde dorești lider?: Un lider al Ministerului Apararii Nationale ar trebui să fie de ajutor membrilor săi, să le arate cum ar trebui sa fie modelul perfect de General, si un exemplu de urmat. Cât zile durează un mandat de lider?: 70 de zile. La câte zile se dă rank up de la rank 1 la 2?: La 14 zile. Cum se alege co-liderul? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul trebuie sa dea dovada de incredere, acesta fiind ajutorul liderului. Dacă un membru de rank 1 în prima sa săptămână de activitate nu face raportul, ce primește?: Primeste Uninvite, cu FP. Se acceptă ca un lider să îi ceară unui membru din factiune să părăsească factiunea?: Nu. Ce trebuie să facă liderul în ziua de Duminică în privința raportului și salarizării?: Trebuie sa predea raportul pe sectiunea "Predare-Raport", sa le reseteze, si sa ofere salariile membrilor. Contact me pe discord pentru detalii despre test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts