Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Aplicatie Lider MApN - AGG


AGG

Recommended Posts

Nickname server : AGG

Nicknameuri anterioare : "Gabriel_". L-am schimbat deoarece exista pe server "Gabrel' / "Gabriel_14", iar lumea ma confunda.

Nume real : Grosu Gabriel Daniel.

Unde locuiesti : Dorohoi, judetul Botosani.

Varsta : Am varsta de 22 ani.

Hobby-uri : Imi place sa petrec timpul cu familia, prietenii, iesind impreuna, facand diverse activitati. Practic un "sport" numit Rummy, il joc aproximativ de 2 ori pe saptamani in partide de 3-4 ore.

La ce factiune doresti lider : Doresc la factiunea MApN.

De ce doresti lider : Deoarece simt ca sunt capabil de a conduce o factiune pe drumul cel bun. Stiu sa ma inteleg cu orice persoana, fie ea incapatanata sau neascultatoare, ceea ce ma face un lider bun in unele situatii, cum ar fi un RP.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul factiunii MApN este de a proteja cetatenii de criminalii / infractorii care circula liber pe strazile din GreenStone, exercitii militare, pericole interne si externe.

Ce calitati ai: Nu stiu sigur daca pot sa o pun ca, calitate, dar sunt foarte matur pentru varsta pe care o am. Ar fi calmul pe care il pot avea in situatii agresive, sinceritatea in majoritatea timpului. Pentru mine minciuna nu exista, doar in unele situatii evit raspunsul. Corect, nu imi plac inselataciunile. 

Ce defecte ai: Unul dintre cele mai mari defecte ale mele este ca nu pot lasa o treaba neterminata. Daca ma apuc de o treaba, o duc la bun sfarsit chiar daca pierd timp, bani sau altele.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Traiesc dupa zicala "Respecta si vei fi respectat". Daca o persoana ma trateaza cum o tratez eu, se poate numi prieten, asta insemnand loialitate, sinceritate.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu imi place sa ma ia de "prost", sa profite de bunatatea mea sau sa ma barfeasca pe la spate.

Ce inseamna RolePlay : Termenul RolePlay inseamna de a juca un rol virtual.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Esti obligat sa faci 1 activitate pe luna, iar pe saptamana poti face 1 activiate maxim.

Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Desigur.

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Folosind comanda [/factionpanel] -> View Pending CV.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Un membru are nevoie de minim 14 zile in factiune pentru a iesi fara FP.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : La factiunea MApN se pot organize activitate teroriste, rapiri (alaturi de Mafia Ruseasca), antrenamente militare, etc.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : AGG este un cetatean de ceva timp in GS State, venind din Vice City. Acesta activand in cadrul Ministerului Afacerilor Interne timp de 95 zile, facand o avere decenta si de a trai normal. Dupa perioada din M.A.I acesta hotand sa se retraga in Taxi GreenStone fiind mai relaxat o perioada.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: La aceasta factiune trebuie sa fie lider o persoana care e in stare sa fie ascultat. Sa fie rabdator, dar si impunator. Sa isi ajute membrii factiunii cu o vorba buna.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Mandatul liderului dureaza 70 zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Se va acorda rank 2 dupa 14 zile de la intrarea in factiune, daca acesta nu are niciun FW.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul factiunii trebuie sa aiba minim 10 zile in factiune, un LP curat, FH decent (fara [/quitgroup] dupa 3-5 zile), matur si respectat de catre membri, la randul lui oferind si el respect.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta va primi uninvite cu 30 FP.

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, daca un lider este surprins facand acest lucru va fi sanctionat cu LW, fara discutii.

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : La finalul saptamanii liderul trebuie sa faca poze la rapoartele membrilor si sa le posteze pe un server de discord special si sa reseteze rapoartele.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...