DevArchitect_ Posted July 24, 2024 Report Share Posted July 24, 2024 Nickname server : DevArchitect Nicknameuri anterioare : -. Nume real : Alin. Unde locuiesti : Eu locuiesc în orașul Bacău. Varsta : Am vârsta de 14 ani. Hobby-uri : Hobby-urile care eu le-am sunt să vorbesc cu prietenii mei, să ascult muzică, în timpul liber să mă joc GreenStone cu prieteni mei, și să citesc cărți de tip horror. La ce factiune doresti lider : Îmi doresc să devin lider la facțiunea DIGI. De ce doresti lider : Îmi doresc lider la facțiunea DIGI pentru că as vrea să fac facțiunea cat mai populară posibil. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Eu consider că scopul facțiuni DIGI este de a face anunțuri informative si interviuri cu jucatori Ce calitati ai: Calitățile mele sunt punctualitatea, onestitate, empatie, compasiune și adaptabilitate. Ce defecte ai: Defectele care le-am este doar că uneori sunt aspru la sancțiunii. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Ca să consider o persoană un bun prieten, trebuie să se țină de promisiunile care acesta le face, niciodată să trădeze, și să fie onest. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu imi place la oameni care nu iși asum greșelile și mereu spune minciuni. Ce inseamna RolePlay : RolePlay este un joc de rol în care participanții interpretează roluri și situații asemănătoare cu cele din viața reală. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Un lider trebuie să organizese un RolePlay pe lună care să fie obligatorie. Ai citit regulamentul serverului ? : Da, am citit regulamentul serverului. Ai citit regulamentul liderilor ? : Da, am citit regulamentul liderilor. Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Pentru a verifica aplicațiile la facțiune folosesc comanda [/factionpanel -> View pending CV]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Un jucător trebuie sa aibă 14 sau mai multe zile pentru a fi demis fără FP. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Membrii DIGI pot face o știre despre situația în care se întamplă în RolePlay. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : DevArchitect este un cetățean care a venit acum 3 ani in Green South, el este responsabil și prietenos. El a ajuns Helper și Support Hero, mereu se ține de promisiunile care le face și niciodată nu minte persoanale de lângă el, mereu salvează bani pentru ceva important. Vehiculul preferat este NRG-500 fiind opținut acum mult timp. El este la facultatea de inginerie și are note foarte bune. El are varsta de 22 ani și este mereu îmbrăcat la costum, scopul lui este de a contribui la oraș și a face un loc mai bun. El iși ea în serios responsabilitățile și dorește să aibă o familie fericită cu persoana care o iubește din toată inima, el știe să gestioneze bani și planurile pe viitor. El are multe cunoștiințe în telefonie. El cand are datorii undeva le achită în momentul în care are toti bani și nu mai cere de la altcineva când are deja datorie la cineva, el poartă o pălărie și ochelari de soare, cu un costum foarte luxuos. El este curajos și ascultător, muncește din greu să iși întretină casa și familia pe care o are, se gandește de multe ori înainte să facă o decizie oficială. De fiecare dată a ajutat persoanele care au avut probleme, cu toată plăcerea a încercat să facă lumea să zâmbească în momentele foarte dificile, și a incercat mereu să îi ajute cum a putut, chiar dacă uneori el nici nu putea să se ajute pe el însuși. Pe parcusul anilor de învățământ a învățat două limbii străine, acelea fiind Engleza si Japoneza. Pentru el i-a plăcut foarte mult limba Japoneză pentru accentul pe care îl are, totuși știe doar Romanji până in momentul acesta, dar dorește să învețe și Hiragana cu timpul. Pe lângă numele lui, multe persoane îl strigă doar ”Dev”, pentru că este mai eficient și rapid, însă el a reușit să devină cineva cunosc pe server datorită ajutorului acordat la mulți de jucătorii. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Facțiunea unde doresc lider, din punctul meu de vedere calitățile care un membru trebuie să le aibă sunt răbdător, vocabular și comportament cât mai decent. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider durează 70 zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Pentru a obține rank 2 trebuie să aibă în facțiune 14 zile sau mai mult. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Pentru a alege un co-lider acesta trebuie să aibă 10 zile în facțiune, și trebuie dat un test cu el care are minim 15 întrebării. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Daca un membru nu își face primul raport obligatoriu primește uninvite cu 30 FP. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, nu ai voie sa ceri unui membru să părăsească facțiunea, pentru că odată ce ai acceptat CV-ul ai fost de acord să îl primești în facțiune dacă trece testele. Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Liderul în fiecare duminică trebuie să trimită pozele cu raportul fiecărui membru, și să sancționeze membrii care nu au făcut raportul complet, iar dupa să dea salariile când managerul anunță liderul de salarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Ionutz Posted July 25, 2024 Report Share Posted July 25, 2024 On 7/24/2024 at 3:51 PM, DevArchitect_ said: Nickname server : DevArchitect Nicknameuri anterioare : -. Nume real : Alin. Unde locuiesti : Eu locuiesc în orașul Bacău. Varsta : Am vârsta de 14 ani. Hobby-uri : Hobby-urile care eu le-am sunt să vorbesc cu prietenii mei, să ascult muzică, în timpul liber să mă joc GreenStone cu prieteni mei, și să citesc cărți de tip horror. La ce factiune doresti lider : Îmi doresc să devin lider la facțiunea DIGI. De ce doresti lider : Îmi doresc lider la facțiunea DIGI pentru că as vrea să fac facțiunea cat mai populară posibil. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Eu consider că scopul facțiuni DIGI este de a face anunțuri informative si interviuri cu jucatori Ce calitati ai: Calitățile mele sunt punctualitatea, onestitate, empatie, compasiune și adaptabilitate. Ce defecte ai: Defectele care le-am este doar că uneori sunt aspru la sancțiunii. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Ca să consider o persoană un bun prieten, trebuie să se țină de promisiunile care acesta le face, niciodată să trădeze, și să fie onest. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu imi place la oameni care nu iși asum greșelile și mereu spune minciuni. Ce inseamna RolePlay : RolePlay este un joc de rol în care participanții interpretează roluri și situații asemănătoare cu cele din viața reală. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Un lider trebuie să organizese un RolePlay pe lună care să fie obligatorie. Ai citit regulamentul serverului ? : Da, am citit regulamentul serverului. Ai citit regulamentul liderilor ? : Da, am citit regulamentul liderilor. Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Pentru a verifica aplicațiile la facțiune folosesc comanda [/factionpanel -> View pending CV]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Un jucător trebuie sa aibă 14 sau mai multe zile pentru a fi demis fără FP. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Membrii DIGI pot face o știre despre situația în care se întamplă în RolePlay. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : DevArchitect este un cetățean care a venit acum 3 ani in Green South, el este responsabil și prietenos. El a ajuns Helper și Support Hero, mereu se ține de promisiunile care le face și niciodată nu minte persoanale de lângă el, mereu salvează bani pentru ceva important. Vehiculul preferat este NRG-500 fiind opținut acum mult timp. El este la facultatea de inginerie și are note foarte bune. El are varsta de 22 ani și este mereu îmbrăcat la costum, scopul lui este de a contribui la oraș și a face un loc mai bun. El iși ea în serios responsabilitățile și dorește să aibă o familie fericită cu persoana care o iubește din toată inima, el știe să gestioneze bani și planurile pe viitor. El are multe cunoștiințe în telefonie. El cand are datorii undeva le achită în momentul în care are toti bani și nu mai cere de la altcineva când are deja datorie la cineva, el poartă o pălărie și ochelari de soare, cu un costum foarte luxuos. El este curajos și ascultător, muncește din greu să iși întretină casa și familia pe care o are, se gandește de multe ori înainte să facă o decizie oficială. De fiecare dată a ajutat persoanele care au avut probleme, cu toată plăcerea a încercat să facă lumea să zâmbească în momentele foarte dificile, și a incercat mereu să îi ajute cum a putut, chiar dacă uneori el nici nu putea să se ajute pe el însuși. Pe parcusul anilor de învățământ a învățat două limbii străine, acelea fiind Engleza si Japoneza. Pentru el i-a plăcut foarte mult limba Japoneză pentru accentul pe care îl are, totuși știe doar Romanji până in momentul acesta, dar dorește să învețe și Hiragana cu timpul. Pe lângă numele lui, multe persoane îl strigă doar ”Dev”, pentru că este mai eficient și rapid, însă el a reușit să devină cineva cunosc pe server datorită ajutorului acordat la mulți de jucătorii. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Facțiunea unde doresc lider, din punctul meu de vedere calitățile care un membru trebuie să le aibă sunt răbdător, vocabular și comportament cât mai decent. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider durează 70 zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Pentru a obține rank 2 trebuie să aibă în facțiune 14 zile sau mai mult. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Pentru a alege un co-lider acesta trebuie să aibă 10 zile în facțiune, și trebuie dat un test cu el care are minim 15 întrebării. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Daca un membru nu își face primul raport obligatoriu primește uninvite cu 30 FP. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, nu ai voie sa ceri unui membru să părăsească facțiunea, pentru că odată ce ai acceptat CV-ul ai fost de acord să îl primești în facțiune dacă trece testele. Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Liderul în fiecare duminică trebuie să trimită pozele cu raportul fiecărui membru, și să sancționeze membrii care nu au făcut raportul complet, iar dupa să dea salariile când managerul anunță liderul de salarii. Factiunea o sa fie inchisa momentan pana in octombrie. Va multumim pentru interesul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts