Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

Owner

GreenStone Community

Miss & Mister E2 [ finalizat ]

Deus

Recommended Posts

cyIARcI.png

(poze cu voi in realitate) (multumiri ionutmarian pentru prima editie)

Model Inscriere:

Nume real:
Nume pe server:
Varsta:
Descriere personala:
Hobby-uri:
Poza:
(Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop).
Ce iti place la comunitatea noastra?:
Ce ai dori sa imbunatatim?:

Participantul ce are cele mai multe inimi la postare castiga.

Participanta ce are cele mai multe inimi la postare castiga.

Reactiile le puteti acorda din coltul de jos dreapta al postarii.

image.png

Miss: Accesoriu Coroana de Regina, 300.000.000$, Skin 85, Voucher donatie 15 euro  + O limuzina Mercedes + un BMW M5 E60 cu paintjob.
Mister: Accesoriu Coroana de Rege, 300.000.000$, Skin 79, Voucher donatie 15 euro + O limuzina Mercedes + un BMW M5 E60 cu paintjob.

Premiu participare : 5000 RPOINTS & 2 Legendary Chest.

Castigatorii Miss & Mister primesc si rol pe discord special. Orice participant la concurs primeste si rolul pe discord de 'Participant Editia 2 Miss&Mister' cu culoare speciala!

Poze premii mai jos !

Coroane :

OkmvuAm.jpeg WxMK9tg.jpeg

M5 E60 Paintjob :

rW0EOIS.png

Mercedes Limuzina :

E4VyIwV.png

Skinuri :

mc1fJ5m.png

BLKIfXM.png

Sponsor editie : Deus & REGELE .

Nume real: Belei Laurentiu Sebastian;
Nume pe server: Laur_
Varsta: 18 ani;
Descriere personala: Nebun cu acte, adrenalina isi intrece limitele si nu inteleg de ce nu am inca capul spart de cate ori am dat cu capul, dupa cum se vede si in poza am doua mici cornite=}
Hobby-uri: Calisthenics, sala de mese, sa fac pe Dora Exploratoarea si sa mi zbor plamanii afara=};
Poza: https://imgur.com/a/mai-chulo-mai-asa-ixnN7y8
(Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop).
Ce iti place la comunitatea noastra?: Ceea ce m-a atras si la inceput sa ma apuc de acest joc, unicitatea in Romania<3;
Ce ai dori sa imbunatatim?: Singurele lucruri de imbunatatit sunt Optimizarea, crash-urile si stage-ul/premium-ul, in rest totul este perfecto<3.

Nume real: Popescu Serban
Nume pe server: Serbaq
Varsta: Am 17 ani.
Descriere personala: M-as putea prezenta ca o persoana amabila si prietenoasa. Imi place sa lucrez la ceea ce-mi place si chiar daca ma plang, tot fac. De asemenea ma consider o persoana inteligenta cu un potential urias doar ca trebuie sa lucrez mai mult la mine pentru a ajunge unde-mi doresc. Inafara de jocurile pe PC, imi place sa ma joc Fotbal cu amicii. Am fost si intr-o echipa de fotbal in Liga A-IV-a iar din fotbal am invatat ce inseamna sa fii disciplinat si asta ma ajutat in cateva chestii ce tin de sanatatea mea.
Hobby-uri:Imi place sa fotografiez natura/masini, sa calatoresc, sa ma joc pe PC si sa practic diferite sporturi (Tenis/Fotbal/Inot).
Poza: https://imgur.com/a/rCQ2bCG
Ce iti place la comunitatea noastra?: Imi place ca jocul GTA SA l-au readus intr-o forma imbunatatia si placuta in acelasi timp, de asemenea, imi place creativitatea fondatorilor, update-uri zilnice si implicarea in ascultarea sfaturilor ce tin de jucatorii de pe server.
Ce ai dori sa imbunatatim?: Vreau sa-mi faceti modificari la factiunea Digi Romania, am pus cateva sugestii anu trecut, sa va uitati.

3 hours ago, Marian Bulancea said:

Model Inscriere:

Nume real:Bulancea Marian

Nume pe server:Bulancea007

Varsta: 15 ani

Descriere personala: Sunt Marian,am 15 ani și îmi plac simulatoarele de mașini,in acest moment îmi și construiesc unul.

Hobby-uri: Ciclism și programare

Poza: am editat scrisul în photoroom(poza e de azi) in rest nu e editat deloc 

https://imgur.com/a/7ypwFuw

Ce iti place la comunitatea noastra?: Cât de uniți sunt toți 

Ce ai dori sa imbunatatim?: absolut nimic.

Salut, fara poze cu edit, trebuie o poza in care tii o hartie ce are textul cu GreenStone pe ea.

Nume real: Filibiu Andrei
Nume pe server: Andrei1000
Varsta: 15
Descriere personala: Sunt o persoana calma si ambitioasa ce nu renunta la ce isi propune, imi place sa fac caterinca cu prietenii, dar sunt serios atunci cand trebuie. Sunt o persoana ce nu suporta certurile sau violenta, imi place sa rezolv orice problema prin metode calme si mature.
Hobby-uri: Ciclism, inot si gaming
Poza: https://imgur.com/a/71L29Sj
Ce iti place la comunitatea noastra?: Roleplay-ul si sistemele de pe server.
Ce ai dori sa imbunatatim?: Vehiculele la factiuni.

• Deus changed the title to Miss & Mister E2 [ Timp inscrieri 25.09:2024 ]

Nume real: Andrei
Nume pe server: Deus
Varsta: 22
Descriere personala: Nu prea pot spune multe despre mine, parerea mea e ca cei care ma cunosc din comunitate stiu suficient de multe lucruri despre cine sunt.
Hobby-uri: istorie, gaming, youtube, muzica, tiktok, si multe altele.
Poza: https://imgur.com/a/vU81mUa
Ce iti place la comunitatea noastra?: eee, de Deus.
Ce ai dori sa imbunatatim?: mi-ar placea sa nu mai existe reguli incalcate!

Nume real: Bodean Ionut
Nume pe server: BlackNight01
Varsta: 14
Descriere personala: Salut sunt Ionut sunt o perosana lucratoare imi place sa ajut sa fac de mancare, sa ma dau cu bicicleta, football etc. Am 14 ani sunt din Jud Salaj am parul maro ochii caprui si am inaltimea de 1.80 de M.
Hobby-uri: Gaming, youtube etc.
Poza: https://imgur.com/a/h7CmeWd
Ce iti place la comunitatea noastra?: Totul imi place.
Ce ai dori sa imbunatatim?: Sa fie cat de mai realistic.

• Deus changed the title to Miss & Mister E2 [ Timp inscrieri 25.09.2024 ]

Nume real: Mudure Ionut
Nume pe server: Sixuletz
Varsta: 13 
Descriere personala: Salut! Sunt Ionut, sau cum mi se mai spune Sixuletz, Am 13 ani si imi place sa ma joc fottball cu prieteni mei!
Hobby-uri: Gaming, Fottbal
Poza: https://imgur.com/a/zhSNlwq
Ce iti place la comunitatea noastra?: Imi place in aceasta comunitate ca nu prea e asa multa toxicitate si iti poti face prieteni usor! 
Ce ai dori sa imbunatatim?: Absolut nimica! toata la randu lor! 

On 9/16/2024 at 5:59 PM, Baronu Septaru said:

Nume real: Iulian

Nume de pe server: 7Baronu7

Varsta:19 

Descriere personala: Sunt o persoana de treaba, de caterinca, persoana cu care razi mereu indiferent de stare. Sunt un baiat loial si prietenos cu toata lumea, sunt zodia berbec, cine ma cunoaste de pe server stie ca sunt de treaba si de caterinca, mai putin cand ma supara careva si ne tragem de sireturi, in rest, daca ma respecti, te respect de 10 ori mai mult.  

Hobby-uri: Fotbal, pescuit, sofat(sa conduc), spritzing.

Poza: https://imgur.com/5bS492U

Ce iti place in comunitatea noastra?: De cand am intrat pe server, respectul jucatorilor si daruirea de masini si bani, intr-o paranteza, imi place foarte mult tot serverul cum este gandit. 

Ce ai dori sa imbunatatim?: Crash-ul ala de imi colinda :)) in rest alles gut! 

POZA TREBUIE SA INCLUDA O HARTIE PE CARE SA SCRIE GREENSTONE, NU EDIT!

Nume real: Paun Cristian
Nume pe server: PaunCriss
Varsta: 23
Descriere personala: Is un baiat inalt, par negru, ochisorii is caprui, is terminat la unele faze da' merge =))
Hobby-uri: Cred ca am cele mai terminate hobby-uri dar is astea : tuningul, motocicletele, jocurile video, anime-urile, seriale daca ma prind
Poza:https://imgur.com/a/S0ycK3o
Ce iti place la comunitatea noastra?: HONDAU NSX, VTM♥
Ce ai dori sa imbunatatim?: Stiti factiunea aia  de ' asasini' ? ori cele de la sugestii cu ' cursele '.. eh.. acelea, hai cu ele !! 

Nume real:Daniel
Nume pe server:daniregele
Varsta:15
Descriere personala: sunt o persoana de treaba,prietenoasa ,in timpul zilei ma joc greenstone sau ies afara cu bicla ,si ma chinui sa scap cu viata din a8a 
Hobby-uri: sa ma dau cu bikeul , repar biciclete , vand masini pe greenstone , inotul si multe altele
Poza:https://imgur.com/a/SG2ooL1
Ce iti place la comunitatea noastra?: La aceasta comunitate imi plac jucatorii si admini care se comporta frumos,inafara de politisti care ma spameaza cu amenzi si imi ia permisu in continu
Ce ai dori sa imbunatatim?: Mai nimic totul este perfect

• 2 weeks later...
  • Deus locked this topic

Pentru a asigura o verificare corectă și transparentă a voturilor în cadrul unui forum sau eveniment, ai oferit un set detaliat de reguli. Mai jos este un rezumat clar al acestor reguli:

1. Voturi multiple pe conturi diferite: Un vot este considerat invalid dacă aceeași persoană votează de pe două sau mai multe conturi diferite.
  2. Conturi neidentificabile: Votul este considerat invalid dacă, pe baza emailului sau adresei IP asociate contului de pe forum, nu se poate face o legătură cu un cont înregistrat pe server până la data de 25 septembrie 2024.
  3. Voturi din conturi multiple sau nevalidate: Voturile efectuate prin conturi multiple sau care nu sunt legate de un cont valid din joc vor fi șterse.
  4. Transparența verificării: Procesul de verificare a voturilor va fi înregistrat pe video și publicat pe YouTube pentru a fi accesibil participanților.
  5. Autovotarea: Reacțiile date de un participant la propria postare nu sunt luate în calcul, dar sunt considerate valide pentru postările altor participanți.
  6. Tipuri de reacții: Orice tip de reacție (nu doar „Like”) va fi luată în considerare pentru vot.
  7. Reguli suplimentare: Pot fi introduse reguli adiționale în timpul votului sau verificării, dacă apar scenarii de abuz sau erori.

Acest set de reguli pare a fi bine structurat pentru a preveni abuzurile și a asigura corectitudinea votului.

Situatia voturilor :

Vot anulat la Laur_, votul lui vibe21, motiv : e contul sau.
Vot anulat la Serban, votul lui David Chirila, motiv : a mai votat cu alt cont, si anume daviddd0112_24424.
Vot anulat la Andrei1000, votul lui gabi1877_oficial, motiv : acest cont este al sau, are aceasi adresa de email cu contul lui din joc.
Vot anulat la Andrei1000, votul lui David Mihai Dildau, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la Andrei1000, votul lui TheRex Adv, motiv :   contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la 7Baronu7, votul lui Vargas Tretes, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la 7Baronu7, votul lui gabi toam, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [gasit un potential cont banat foarte vechi, pentru injurii server, dar e foarte incerta situatia]
Vot anulat la  PaunCriss, votul lui Aleczx, motiv : acest cont apartine lui Sympa, care i-a mai dat un vot.
Vot anulat la  xndrei, votul lui jana, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  xndrei, votul lui Hp0q, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2- lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui Paduraru, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2- lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui Arsenal, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Ioana maria, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  lowkeyystef.V2, motiv : a mai votat cu alt cont, a se vedea mai sus.
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Bucuresti madalin, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Smecherescu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Mariano, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Roberto Vasarhelean, motiv : acest cont a mai votat odata, fiind acelas proprietar ca pe contul ZeroK care a votat.
Vot anulat la  xndrei, votul lui  .Raku, motiv : a mai votat odata, cu contul Mikey.
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Mihalache Kosmina, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  evelina, votul lui  Aleczx, motiv : acest cont apartine lui Sympa, care i-a mai dat un vot.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Vision Sadowvision, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Pyro Shadowromaniaboom, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Baltean Raul, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Paulina Luca, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Raul Baltean, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Antonescu Gavril, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Olaru Gabriel, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui farcas paul, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Medussa1, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Panda GamingEr, motiv : a mai votat odata, cu alt cont, si anume PaulFarcas.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Rpg. Samp, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Ioanaa_M, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Raullwss, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Andreiy_w1, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Danutuu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Casii, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui IonutTT, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui volkan, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui monkeyyi, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui 38347477, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui D73737ucuf, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Cristi Tonu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Cristian Tonu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui 21_cristi__, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui XminatoX10, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui .whitewolfex, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui ayo nvm, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui mozzyhvh, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Cristi Cristi, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Muc Muc, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Paul Gabriel, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui petricaxs, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Pruna Ionel, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Theodor Cristea, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui vinx.20, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui suceavaalin2, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui AndreiFtwHeli, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui LokkiSuveranu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui GeneraluCapo, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui MicuCelMare, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Static Static, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui BarosanuPesteToti, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Staticbengos, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Claudiaa, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui HadeZeuu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Rapith, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Amphitryon, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Laurentiu Alex, motiv : a mai votat odata cu contul Pavel SAMP.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Alistar Mihai, motiv : a mai votat odata cu contul Pavel SAMP.
Vot anulat la  Sympa, votul lui George Ghioculet, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Aleczx, motiv : este chiar beneficiarul, aceasi persoana.

Contestarea voturilor anulate se face cu ticket pe discord.gg/greenstone la canalul de SUPPORT !
Sintaxa 'contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor' inseamna ca nu exista niciun cont cu numele acela, ori cu emailul acelui cont, ori cu IP-ul, ori in multe cazuri, fiind gasita utilizarea unui VPN repetitiv (Berlin/Vienna).
Timp maxim pentru contestatii : 2 octombrie.
Toate voturile au fost filmate, procesul a durat 4 ore, totul este filmat cum s-a verificat, si se reverifica/afiseaza in functie de contestatie.
Contestatia trebuie sa prezinte realitatea existentei acelui cont ce sa corespunda cu un jucator inregistrat pe server.
Cei care mai dau voturi incepand de acum, le dau degeaba, nu vor mai fi luate in calcul !
Participnatii pot face o situatie clara a cate voturi au pe baza unui caclul simplu : numarul de voturi de postare scazut cele anulate, daca au.

• Deus changed the title to Miss & Mister E2 [ finalizat ]
On 9/30/2024 at 6:36 PM, Deus said:

Situatia voturilor :

Vot anulat la Laur_, votul lui vibe21, motiv : e contul sau.
Vot anulat la Serban, votul lui David Chirila, motiv : a mai votat cu alt cont, si anume daviddd0112_24424.
Vot anulat la Andrei1000, votul lui gabi1877_oficial, motiv : acest cont este al sau, are aceasi adresa de email cu contul lui din joc.
Vot anulat la Andrei1000, votul lui David Mihai Dildau, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la Andrei1000, votul lui TheRex Adv, motiv :   contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la 7Baronu7, votul lui Vargas Tretes, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la 7Baronu7, votul lui gabi toam, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [gasit un potential cont banat foarte vechi, pentru injurii server, dar e foarte incerta situatia]
Vot anulat la  PaunCriss, votul lui Aleczx, motiv : acest cont apartine lui Sympa, care i-a mai dat un vot.
Vot anulat la  xndrei, votul lui jana, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  xndrei, votul lui Hp0q, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2- lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui Paduraru, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2- lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui Arsenal, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Ioana maria, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  lowkeyystef.V2, motiv : a mai votat cu alt cont, a se vedea mai sus.
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Bucuresti madalin, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Smecherescu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Mariano, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor. [VPN-Berlin / jucatorul lowkeyystef.V2 - lasat votul sau de pe contul Cbx]
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Roberto Vasarhelean, motiv : acest cont a mai votat odata, fiind acelas proprietar ca pe contul ZeroK care a votat.
Vot anulat la  xndrei, votul lui  .Raku, motiv : a mai votat odata, cu contul Mikey.
Vot anulat la  xndrei, votul lui  Mihalache Kosmina, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  evelina, votul lui  Aleczx, motiv : acest cont apartine lui Sympa, care i-a mai dat un vot.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Vision Sadowvision, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Pyro Shadowromaniaboom, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Baltean Raul, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Paulina Luca, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Raul Baltean, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Antonescu Gavril, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Olaru Gabriel, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui farcas paul, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Medussa1, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Panda GamingEr, motiv : a mai votat odata, cu alt cont, si anume PaulFarcas.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Rpg. Samp, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Ioanaa_M, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Raullwss, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Andreiy_w1, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Danutuu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Casii, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui IonutTT, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui volkan, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui monkeyyi, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui 38347477, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui D73737ucuf, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Cristi Tonu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Cristian Tonu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui 21_cristi__, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui XminatoX10, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui .whitewolfex, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui ayo nvm, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui mozzyhvh, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Cristi Cristi, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Muc Muc, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Paul Gabriel, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui petricaxs, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Pruna Ionel, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Theodor Cristea, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui vinx.20, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui suceavaalin2, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui AndreiFtwHeli, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui LokkiSuveranu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui GeneraluCapo, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui MicuCelMare, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Static Static, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui BarosanuPesteToti, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Staticbengos, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Claudiaa, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui HadeZeuu, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Rapith, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Amphitryon, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Laurentiu Alex, motiv : a mai votat odata cu contul Pavel SAMP.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Alistar Mihai, motiv : a mai votat odata cu contul Pavel SAMP.
Vot anulat la  Sympa, votul lui George Ghioculet, motiv : contul nu corespunde niciunui cont de pe joc existent sub nicio forma in urma verificarilor.
Vot anulat la  Sympa, votul lui Aleczx, motiv : este chiar beneficiarul, aceasi persoana.

- vot valid, in urma unei contestatii.

VOTURI ramase in urma verificarilor si a contestatilor :

Sympa - 57 de voturi
Evelina - 29 de voturi
Laur_ - 16 voturi
Serbaq - 24 de voturi
Andrei1000 - 11 voturi
Deus - 13 voturi
BlackNight01 - 9 voturi
Sixuletz - 7 voturi
PaunCriss - 12 voturi
daniregele - 8 voturi
xndrei - 73 de voturi

Mister : xndrei - 73 de voturi
Miss : Evelina - 29 de voturi

Felicitari la ambii, si felicitari tuturor pentru participare!
Va rugam sa faceti ticket pe discord.gg/greenstone la #SUPPORT pentru a ridica premiul, cei 2.
Restul partincipantilor primesc prin [/emails] rasplata de participare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...