Deus Posted August 28 Report Share Posted August 28 (poze cu voi in realitate) (multumiri ionutmarian pentru prima editie) Model Inscriere: Nume real: Nume pe server: Varsta: Descriere personala: Hobby-uri: Poza: (Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop). Ce iti place la comunitatea noastra?: Ce ai dori sa imbunatatim?: Participantul ce are cele mai multe inimi la postare castiga. Participanta ce are cele mai multe inimi la postare castiga. Reactiile le puteti acorda din coltul de jos dreapta al postarii. Miss: Accesoriu Coroana de Regina, 300.000.000$, Skin 85, Voucher donatie 15 euro + O limuzina Mercedes + un BMW M5 E60 cu paintjob. Mister: Accesoriu Coroana de Rege, 300.000.000$, Skin 79, Voucher donatie 15 euro + O limuzina Mercedes + un BMW M5 E60 cu paintjob. Premiu participare : 3000 RPOINTS & 1 Legendary Chest. Castigatorii Miss & Mister primesc si rol pe discord special. Orice participant la concurs primeste si rolul pe discord de 'Participant Editia 2 Miss&Mister' cu culoare speciala! Poze premii mai jos ! Coroane : M5 E60 Paintjob : Mercedes Limuzina : Skinuri : Sponsor editie : Deus & REGELE . Laur_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur_ Posted August 29 Report Share Posted August 29 Nume real: Belei Laurentiu Sebastian; Nume pe server: Laur_ Varsta: 18 ani; Descriere personala: Nebun cu acte, adrenalina isi intrece limitele si nu inteleg de ce nu am inca capul spart de cate ori am dat cu capul, dupa cum se vede si in poza am doua mici cornite=} Hobby-uri: Calisthenics, sala de mese, sa fac pe Dora Exploratoarea si sa mi zbor plamanii afara=}; Poza: https://imgur.com/a/mai-chulo-mai-asa-ixnN7y8 (Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop). Ce iti place la comunitatea noastra?: Ceea ce m-a atras si la inceput sa ma apuc de acest joc, unicitatea in Romania<3; Ce ai dori sa imbunatatim?: Singurele lucruri de imbunatatit sunt Optimizarea, crash-urile si stage-ul/premium-ul, in rest totul este perfecto<3. Cristi Fieraru, Filip Sorin, Madu and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laur_ Posted August 29 Report Share Posted August 29 36 minutes ago, Laur_ said: Nume real: Belei Laurentiu Sebastian; Nume pe server: Laur_ Varsta: 18 ani; Descriere personala: Nebun cu acte, adrenalina isi intrece limitele si nu inteleg de ce nu am inca capul spart de cate ori am dat cu capul, dupa cum se vede si in poza am doua mici cornite=} Hobby-uri: Calisthenics, sala de mese, sa fac pe Dora Exploratoarea si sa mi zbor plamanii afara=}; Poza: https://imgur.com/a/mai-chulo-mai-asa-ixnN7y8 (Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop). Ce iti place la comunitatea noastra?: Ceea ce m-a atras si la inceput sa ma apuc de acest joc, unicitatea in Romania<3; Ce ai dori sa imbunatatim?: Singurele lucruri de imbunatatit sunt Optimizarea, crash-urile si stage-ul/premium-ul, in rest totul este perfecto<3. AlexKNG12, Cristi Fieraru, Deus and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbaq Posted August 29 Report Share Posted August 29 Nume real: Popescu Serban Nume pe server: Serbaq Varsta: Am 17 ani. Descriere personala: M-as putea prezenta ca o persoana amabila si prietenoasa. Imi place sa lucrez la ceea ce-mi place si chiar daca ma plang, tot fac. De asemenea ma consider o persoana inteligenta cu un potential urias doar ca trebuie sa lucrez mai mult la mine pentru a ajunge unde-mi doresc. Inafara de jocurile pe PC, imi place sa ma joc Fotbal cu amicii. Am fost si intr-o echipa de fotbal in Liga A-IV-a iar din fotbal am invatat ce inseamna sa fii disciplinat si asta ma ajutat in cateva chestii ce tin de sanatatea mea. Hobby-uri:Imi place sa fotografiez natura/masini, sa calatoresc, sa ma joc pe PC si sa practic diferite sporturi (Tenis/Fotbal/Inot). Poza: https://imgur.com/a/rCQ2bCG (Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop). Ce iti place la comunitatea noastra?: Imi place ca jocul GTA SA l-au readus intr-o forma imbunatatia si placuta in acelasi timp, de asemenea, imi place creativitatea fondatorilor, update-uri zilnice si implicarea in ascultarea sfaturilor ce tin de jucatorii de pe server. Ce ai dori sa imbunatatim?: Vreau sa-mi faceti modificari la factiunea Digi Romania, am pus cateva sugestii anu trecut, sa va uitati. Cristi Fieraru, EVELYNA, Davidd and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Bulancea Posted August 30 Report Share Posted August 30 Model Inscriere: Nume real:Bulancea Marian Nume pe server:Bulancea007 Varsta: 15 ani Descriere personala: Sunt Marian,am 15 ani și îmi plac simulatoarele de mașini,in acest moment îmi și construiesc unul. Hobby-uri: Ciclism și programare Poza: am editat scrisul în photoroom(poza e de azi) in rest nu e editat deloc https://imgur.com/a/7ypwFuw (Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop). Ce iti place la comunitatea noastra?: Cât de uniți sunt toți Ce ai dori sa imbunatatim?: absolut nimic. Dorel. and Filip484844848 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Amph Posted August 30 Report Share Posted August 30 Nume real: Ciubu Alexandru Nume pe server: Sympa Varsta: 23 Descriere personala: Sunt o fire foarte pacifistă și mereu pus pe glume, îmi place să duc uneori totul la extrem și îmi place adrenalina. Sunt în Austria de 3 ani ca operator-programator și îmi mănânc sănătatea mintală la o fabrică afiliată RedBull. Hobby-uri: Gaming, Pescuit, Seriale și talentul de a face în fiecare săptămână măcar o amendă sau 2. Poza: https://imgur.com/a/crlc3zi Ce iti place la comunitatea noastra?: Faptul că membrii comunității sunt deschiși la minte și există un respect reciproc indiferent de vârstă. Și respect deținătorului și echipei sale pentru că sunt dedicați serverului și ne surprind mereu cu update-uri și rezolvări ale gameplay-ului. Ce ai dori sa imbunatatim?: Doar pe partea de gameplay unele update-uri ce ar face jocul mai plăcut. Dar în rest este super așa. catalinx01, Cosmin GK, Claudiaa and 26 others 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted August 30 Author Report Share Posted August 30 3 hours ago, Marian Bulancea said: Model Inscriere: Nume real:Bulancea Marian Nume pe server:Bulancea007 Varsta: 15 ani Descriere personala: Sunt Marian,am 15 ani și îmi plac simulatoarele de mașini,in acest moment îmi și construiesc unul. Hobby-uri: Ciclism și programare Poza: am editat scrisul în photoroom(poza e de azi) in rest nu e editat deloc https://imgur.com/a/7ypwFuw (Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop). Ce iti place la comunitatea noastra?: Cât de uniți sunt toți Ce ai dori sa imbunatatim?: absolut nimic. Salut, fara poze cu edit, trebuie o poza in care tii o hartie ce are textul cu GreenStone pe ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVELYNA Posted August 30 Report Share Posted August 30 Nume real: Evelina Nume pe server: Evelina Varsta: 17 Descriere personala: Îmi place să dorm și să mănânc. Hobby-uri: Nu am, momentan. Poza: https://imgur.com/a/WeFeyAg Ce iti place la comunitatea noastra?: Totul. Ce ai dori sa imbunatatim?: Nimic. lowkeysteff, RedCombat, Cristi Fieraru and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smokey20_ Posted September 1 Report Share Posted September 1 Nume real: Filibiu Andrei Nume pe server: Andrei1000 Varsta: 15 Descriere personala: Sunt o persoana calma si ambitioasa ce nu renunta la ce isi propune, imi place sa fac caterinca cu prietenii, dar sunt serios atunci cand trebuie. Sunt o persoana ce nu suporta certurile sau violenta, imi place sa rezolv orice problema prin metode calme si mature. Hobby-uri: Ciclism, inot si gaming Poza: https://imgur.com/a/71L29Sj (Poza trebuie sa contina "GreenStone Romania" si pe voi, fara edit-uri in Photoshop). Ce iti place la comunitatea noastra?: Roleplay-ul si sistemele de pe server. Ce ai dori sa imbunatatim?: Vehiculele la factiuni. lowkeysteff, benxx, Sark_10 and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts