Mikey Posted September 26 Report Share Posted September 26 Nickname server : Mikey Nicknameuri anterioare : Raku, rauldanielzz Nume real : Raul. Unde locuiesti : Locuiesc in judetul Maramures, Sighetu Marmatiei. Varsta : Am minunata varsta de 15 anisori. Hobby-uri : Hobby-ul meu este "baschetul", baschetul pentru mine reprezinta viata. Acest sport m-a facut o persoana mult mai educata, disciplinata si respectuoasa, m-a facut sa inteleg ca daca-ti doresti un lucru' cu adevarat doar prin munca poti dobandii acel lucru'. La ce factiune doresti lider : Doresc lider la minunata factiune "School Instructors". De ce doresti lider : Imi doresc lider deoarece am timp liber si vreau sa experimentez si eu acest capitol. Lasand asta la o parte, vreau sa creez o factiunea frumoasa, o factiune bine organizata cu membrii pe masura! Vreau sa-mi dovedesc ca pot sa coordonez o factiune si ca o pot duce cu maximum de profesionalism si chiar bineinteles, cu maximum de jucatori in ea. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Consider ca scopul factiunii "School Instructors" este de a oferii licente pe baza unu-i test jucatorilor care doresc sa-si reinoiasca licentele cu schimbul unei sume de bani. Ce calitati ai: Sunt un tip muncitor, respectuos cu cei 7 ani de acasa, un tip placut, calm, zambitor foarte amabil cu lumea care merita, implicat in tot ceea ce fac, imi place sa fiu punctual si sa ajut lumea, iar in rest..mereu urmaresc perfectiunea. Ce defecte ai: As putea spune ca am un singur defect, acela fiind egoismul. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Consider ca un om sa merite statutul de "prieten" trebuie sa-mi ofere incredere, bun simt si loialitate. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : In principal, urasc foarte mult cand oamenii ma mint cand se stie clar adevarul. Cand oamenii se dau ce nu sunt si au arfe, astea sunt principalele motive pe care le urasc la oameni. Ce inseamna RolePlay : RolePlay inseamna intamplari reale transpuse in diferite jocuri video prin intermediul unor actiuni efectuate de jucatori. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Liderul are obligatia de a organiza minim un RolePlay pe luna. Ai citit regulamentul serverului ? : Bineinteles. Ai citit regulamentul liderilor ? : Sigur ca da. Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Aplicatiile se verifica in aces mod: [ /factionpanel -> view pending CV -> Accepta/Respinge]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Un jucator poate iesi fara FP din factiune daca acesta acumuleaza un minim de 14 zile in factiune. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : In acest caz, imi las imaginatia sa decida. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Mikey este un cetatean cu origine Americana, nascuta in orasul "Vice City", copilarind in saracie, Mikey, a decis sa se mute cu familia in provincie, mai exact, in orasul "South Green" pentru un trai mai usor. Dupa o luna de la mutarea lui, si-a gasit un job de transport, mai exact la Bolt. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Calitatiile pe care trebuie sa le aiba un lider sunt: Rabdarea, comunicarea, respectul si profesionalismul. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 de zile, dar, la School Instructors dureaza 100 de zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La acumularea a 14 zile se acorda Rank UP de la 1 la 2. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : In primul si primul rand, Co-Liderul trebuie sa dovedeasca ca e demn de aceasta functie, trebuie sa vad de la el activitate si nu in ultimul rand, seriozitate. Criteriile sunt in felul urmator: Sa aiba un FH/LP bun, neaparat fara sanctiuni recente, raportul complet si minim 10 zile in factiune. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta v-a primi uninvite cu 30FP + blacklist deoarece nu are minim 14 zile in factiune. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, sub absolut nici-o forma! Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Liderul in ziua de Duminica trebuie sa: verifice rapoartele, sa sanctioneze membrii (daca este nevoie), sa posteze rapoartele pe GreenStone A.F, tot odata resetandu-le si postandu-le, ulterior sa anunte pe Discord-ul factiunii membrul saptamanii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cata_. Posted Tuesday at 04:39 PM Report Share Posted Tuesday at 04:39 PM On 9/27/2024 at 2:53 AM, Mikey said: Nickname server : Mikey Nicknameuri anterioare : Raku, rauldanielzz Nume real : Raul. Unde locuiesti : Locuiesc in judetul Maramures, Sighetu Marmatiei. Varsta : Am minunata varsta de 15 anisori. Hobby-uri : Hobby-ul meu este "baschetul", baschetul pentru mine reprezinta viata. Acest sport m-a facut o persoana mult mai educata, disciplinata si respectuoasa, m-a facut sa inteleg ca daca-ti doresti un lucru' cu adevarat doar prin munca poti dobandii acel lucru'. La ce factiune doresti lider : Doresc lider la minunata factiune "School Instructors". De ce doresti lider : Imi doresc lider deoarece am timp liber si vreau sa experimentez si eu acest capitol. Lasand asta la o parte, vreau sa creez o factiunea frumoasa, o factiune bine organizata cu membrii pe masura! Vreau sa-mi dovedesc ca pot sa coordonez o factiune si ca o pot duce cu maximum de profesionalism si chiar bineinteles, cu maximum de jucatori in ea. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Consider ca scopul factiunii "School Instructors" este de a oferii licente pe baza unu-i test jucatorilor care doresc sa-si reinoiasca licentele cu schimbul unei sume de bani. Ce calitati ai: Sunt un tip muncitor, respectuos cu cei 7 ani de acasa, un tip placut, calm, zambitor foarte amabil cu lumea care merita, implicat in tot ceea ce fac, imi place sa fiu punctual si sa ajut lumea, iar in rest..mereu urmaresc perfectiunea. Ce defecte ai: As putea spune ca am un singur defect, acela fiind egoismul. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Consider ca un om sa merite statutul de "prieten" trebuie sa-mi ofere incredere, bun simt si loialitate. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : In principal, urasc foarte mult cand oamenii ma mint cand se stie clar adevarul. Cand oamenii se dau ce nu sunt si au arfe, astea sunt principalele motive pe care le urasc la oameni. Ce inseamna RolePlay : RolePlay inseamna intamplari reale transpuse in diferite jocuri video prin intermediul unor actiuni efectuate de jucatori. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Liderul are obligatia de a organiza minim un RolePlay pe luna. Ai citit regulamentul serverului ? : Bineinteles. Ai citit regulamentul liderilor ? : Sigur ca da. Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Aplicatiile se verifica in aces mod: [ /factionpanel -> view pending CV -> Accepta/Respinge]. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Un jucator poate iesi fara FP din factiune daca acesta acumuleaza un minim de 14 zile in factiune. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : In acest caz, imi las imaginatia sa decida. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Mikey este un cetatean cu origine Americana, nascuta in orasul "Vice City", copilarind in saracie, Mikey, a decis sa se mute cu familia in provincie, mai exact, in orasul "South Green" pentru un trai mai usor. Dupa o luna de la mutarea lui, si-a gasit un job de transport, mai exact la Bolt. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Calitatiile pe care trebuie sa le aiba un lider sunt: Rabdarea, comunicarea, respectul si profesionalismul. Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 70 de zile, dar, la School Instructors dureaza 100 de zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: La acumularea a 14 zile se acorda Rank UP de la 1 la 2. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : In primul si primul rand, Co-Liderul trebuie sa dovedeasca ca e demn de aceasta functie, trebuie sa vad de la el activitate si nu in ultimul rand, seriozitate. Criteriile sunt in felul urmator: Sa aiba un FH/LP bun, neaparat fara sanctiuni recente, raportul complet si minim 10 zile in factiune. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta v-a primi uninvite cu 30FP + blacklist deoarece nu are minim 14 zile in factiune. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, sub absolut nici-o forma! Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Liderul in ziua de Duminica trebuie sa: verifice rapoartele, sa sanctioneze membrii (daca este nevoie), sa posteze rapoartele pe GreenStone A.F, tot odata resetandu-le si postandu-le, ulterior sa anunte pe Discord-ul factiunii membrul saptamanii. Acceptat, contact cata_official pentru teste pe discord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts