flashy Posted April 6 Report Share Posted April 6 Numele tau: Cristi Nume joc: flashy Cati ani ai?: 14 Unde locuiesti?: Gorj Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat de 14 ani, curios, creativ, prietenos, pasionat de tehnologie, sport, muzica si mereu dornic sa invat lucruri noi. De ce iti doresti functia de Designer?: Doresc functia de Desinger sa ajut comunitatea Greenstone. Ce program si ce versiune a acestuia folosesti?: Photoshop, After Effects. Ce experienta ai ca si Designer Graphic?: O experienta nu chiar foarte buna dar ma descurc deci in jur de 50-60%. Cateva lucrari (intre 4 si 7): Majortitea lucrarilor mele sunt pe portofoliu, daca vreti sa va fac unul imi puteti spune. (nu am inteles in totalitate intrebarea). Portofoliu (daca ai): https://www.behance.net/cristitauru Pe ce se bazeaza editurile/creatiile tale?: Pe jocuri sau realitate. Cat timp disponibil ai pentru aceasta functie ?: Destul de mult timp, aproximativ 2-3 ore pot face pe zi la ele (adica unul dureaza 30 minute sau mai putin depinde de material) Alte informatii: O zi/seara faina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts