david1. Posted May 2, 2025 Report Share Posted May 2, 2025 Nickname server :david1. Nicknameuri anterioare :david17,david_vr_sinufen Nume real :Chirila David Unde locuiesti :Focsani Varsta :14 Hobby-uri :mersul pe afara,sa ma joc fotbal,gaming ul La ce factiune doresti lider :Dorsc sa fiu lider la factiunea M.A.I. De ce doresti lider :Imi doresc sa fiu lider la aceasta factiune deoarece sunt de parere ca as face o treaba buna,si am deja o experienta in aceasta factiune. Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?:Sunt de parere ca scopul acestei factiuni este sa avem grija de membrii orasului si sa i protejam de orice pericol alaturi de colegii din MApN si Jandarmerie. Ce calitati ai:Sunt rabdator,intelegator,amzunat cu persoanele ce mi permit,calm,si mai mereu prezent la nevoie. Ce defecte ai:Uneori sunt pres bun cu lumea apoi tot eu ies in pierdere. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :Sinceritatea dupa parerea mea este o calitate destul de importanta. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii :Minciuna,si orice tip de abrevieri de la minciuna. Ce inseamna RolePlay :RolePlay-ul este atribuirea unei insusirii din viata reala unui caracter/personaj dintr un anumit joc. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider :Cel putin unu. Ai citit regulamentul serverului ? :Da. Ai citit regulamentul liderilor ? :Desigur. Cum se verifica aplicatiile la factiune ? :Aceste CV uri se pot verifica prin comanda /factionpanel->view pending cv. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP :Minim 14 zile pentru a iesii fara Faction Punish. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Pot fi diverse RolePlayuri,de exemplu cel cu Mafia Ruseasca unde un mafiot rapeste un membru din M.A.I Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) :David1. este un nou cetățean in orasul GreenStone dupa o lunga calatorie.Acesta incearca sa si croiasca propia viata insa cu dificultati.Dupa multa munca depusa in politie,si mecanica,acesta s a reprofilat ca sofer Bolt.Insa nu se simte bine si doreste sa se intoarca la factiunea de suflet M.A.I. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:Rabdare si calm,cu aceste 2 calitati poti reusii orice. Cat zile dureaza un mandat de lider ?:Minim 70 de zile. La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?:La 14 zile. Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) :Co-liderul se alege in urma unui test.In aceasta privinta,jucatorul ce dorete sa fie co-lider trebuie sa aiba un FH,LP cat mai bun si o activitate sporita. Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?:Primeste uninvite din factiune cu 30 de FP+blacklist. Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? :Nu. Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? :Liderul trebuie sa verificie daca toata lumea si a facut raportul apoi in privinta salariilor,un manager va pune banii in seiful factiunii,urmand ca tot liderul sau co-liderul sa imparta salariile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REGELE Posted May 5, 2025 Report Share Posted May 5, 2025 Ne pare rau dar in acest moment, liderul actual al M.A.I. care nu isi incheiase mandatul, si a solicitat sa incheie, din cauza unor probleme medicale personale ale acestuia, a anuntat ca isi poate continua din fericire mandatul, si prin decizie manageriala, bazata pe buna sa activitate, am decis sa il lasam sa isi duca cele 70 de zile minime pentru a putea continua mai departe pe comunitate in mod corespunzator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts