Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

Owner

GreenStone Community

Aplicatie lider Al3ks.

Unus_Pixel

Recommended Posts

Nickname server : Al3ks.

Nicknameuri anterioare : UnusPXL

Nume real : Alexandru Marius

Unde locuiesti : Rosiorii de Vede

Varsta : 16 ani

Hobby-uri : Îmi place să joc fotbal,sa fac diferite lucruri pe calculator 

La ce factiune doresti lider : M.A.I

De ce doresti lider : Pentru a avansa de la functia de Co lider la functia de Lider pentru o nouă experiență 

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?:Scopul factiunii este de a proteja orasul de catre infractori,cu legea si ordinea publica si linistea in oras

Ce calitati ai:Sunt o persoana foarte atenta,imi dau seama cand cineva minte foarte repede si duc fata la provocari inalte

Ce defecte ai:Singurul meu defect este ca sunt prea vorbăreț 

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :Un om ca sa mi fie prieten trebuie sa ma ajute in cele mai grele momente din viata

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii :minciuna si lipsa de responsabilitate si respect

Ce inseamna RolePlay : Actiuni cat se pot de reale 

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : 1

Ai citit regulamentul serverului ? : Da 

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da 

Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : /factionpanel-View pending CV

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : 14 zile 

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Controale CTT alaturi de Mecanici,actiuni de tip rapirea unui jucator apoi factiunea MAI sa se ocupe de recuperarea acestuia,

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) :Al3ks. este un cetatean care are functia de co lider in cadrul factiunii Ministerul Afacerilor Interne,si care a venit cu forte proaspete in acest oras.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Toate calitatile privind legile din traficul rutier

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 zile

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: 14 zile

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Printr-un test de minim 15 intrebari,iar jucatorul in cauza sa fie bine pregatit si sa aiba cel putin rank 2.

Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: uninvite cu 30 fp si blacklist la factiune

Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? :Nu

Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? :Sa faca poza la toate raporturile fiecarui membru,sa vada daca toate acestea sunt complete iar apoi le pune pe Greenstone AF ca managerul sa se ocupe de ele,si le reseteaza

Ne pare rau dar in acest moment, liderul actual al M.A.I. care nu isi incheiase mandatul, si a solicitat sa incheie, din cauza unor probleme medicale personale ale acestuia, a anuntat ca isi poate continua din fericire mandatul, si prin decizie manageriala, bazata pe buna sa activitate, am decis sa il lasam sa isi duca cele 70 de zile minime pentru a putea continua mai departe pe comunitate in mod corespunzator.

respins.png

• REGELE locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...