leoo_671 Posted May 2, 2025 Report Share Posted May 2, 2025 Nickname server : ByLeoo Nicknameuri anterioare : - Nume real : Leonardo (Leo) Unde locuiesti : Radauti, Suceava Varsta : 15 ani Hobby-uri : fotografia, baschetul La ce factiune doresti lider : M.A.I. De ce doresti lider : Imi doresc aceasta functie pentru a asigura ca M.A.I. este cea mai buna si apreciata factiune de membrii server-ului. Mai vreau sa intru ca lider pentru a avea membrii motivati, stiind ca vor avea parte de un lider activ si implicat in aceasta factiune Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul factiunii este sa controleze traficul rutier si sa prida infractori impreuna cu Jandarmeria si mApN. Ce calitati ai: Sunt o persoana calma, intelegatoare si deschisa. Imi place sa lucrez in echipa cu toti din jurul meu Ce defecte ai: Nu suport sa fiu calcat peste picior Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Apreciez oamenii care sunt respectuosi, de incredere si seriosi Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu suport oameni ce mint si cei ce fac conflicte inutile. Ce inseamna RolePlay : Roleplay-ul este o viata in-game, unde membrii devin ‘actori’ si fac intamplari din viata de zi cu zi Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Intr-o saptamana trebuie sa fie minim un roleplay organizat. Ai citit regulamentul serverului ? : Da Ai citit regulamentul liderilor ? : Da Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : Folosesc comanda /factionpanel iar dupa ma duc la sectiunea “View pending CV” Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FP : Minim 14 zile Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : control de rutina peste tot in oras (in locurile permise) si instruirea membrilor pentru a fi mult mai buni! Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : ByLeoo(in continuare voi folosi Leo, mi se pare mai usor ca e numele meu real) a venit orasul Los Santos. El facea zilnic naveta pana in Las Venturas pentru a munci ca miner. Acesta avea un prieten foarte bun pe nume Georgel. Acesta s-a mutat in orasul Little Bucharest, auzind ca factiunea School Instuctors cauta instructori noi, talentati si ambitiosi. Auzind de aceasta veste, Leo a luat primul tren catre South Green, iar dupa un bolt spre sediul S.I. Dupa o perioada de 14 zile, acesta s-a mutat la factiunea I.S.U. SJA, unde a muncit cu drag mult timp pentru aceasta. După aproximativ 70 zile, s-a mutat la facțiunea DIGI. Din cauza dorintei de a incerca un nou departament, s-a mutat la Jandarmerie. Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Istetimea si motivatia Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 zile La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Dupa 14 zile Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Contează unele criterii pe care le alege liderul, de profesionalism și de incredere Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Primeste uninvite cu 30FP Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : NU Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : Face screenshot la toate rapoartele si le posteze pe G-STONE AF la sectiunea si canalul aferent (predare-raport). Posteaza medicul saptamanii pe registru-ms. Ofera FW in caz de un raport este incomplet, amenda in caz de raportul este 90% complet, uninvite daca primul raport este incomplet iar dupa ce primesc banii ii convertesc in F-TOKENS si ofer cat merita fiecare membru Link to comment Share on other sites More sharing options...
REGELE Posted May 5, 2025 Report Share Posted May 5, 2025 Ne pare rau dar in acest moment, liderul actual al M.A.I. care nu isi incheiase mandatul, si a solicitat sa incheie, din cauza unor probleme medicale personale ale acestuia, a anuntat ca isi poate continua din fericire mandatul, si prin decizie manageriala, bazata pe buna sa activitate, am decis sa il lasam sa isi duca cele 70 de zile minime pentru a putea continua mai departe pe comunitate in mod corespunzator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts